Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????

czy test można zrobić po południu?

Polecane posty

Gość ????????

będzie wiarygodny?

Gość Bądź sobą
można robić przez całą dobę, ale jeśli chcesz zrobić w dn. @ lub przed a wyjdzie negatywny to go po prostu powtórz... Ja robiłam w dn. @ po południu, wyszedł pozytywny

Gość ????????
okres spóźnia się już 6 dzień. i niewiem czy wytrzymam do rana ze zrobieniem :) myślicie że powinien już w 100% wykazać?

SPOKOJNIE MOŻESZ ROBIĆ NAWET ZA CHWILE. DWA RAZY ROBIŁAM PO POŁUDNIU, DWA RAZY WYSZEDŁ POZYTYWNY I MAM DWÓCH SYNÓW:)

Gość ????????
dobrze w takim razie zrobię :) tak się tylko zastanawiałam czy to będzie na sto procent już czy jednak nie :)

Wynik powinien byc prawidłowy. :) ja robiłam test 5 dni po spodziewanym dniu miesiączki i w 3 sek pokazał mi dwie kreski :D

Najprecyzyjniej byloby jakbys test zrobila z samego rana naczczo,wtedy najwieksze jest stęzenie hCG po nocy w organizmie kobiety

Gość ????????
wiem, tylko niewiem czy wytrzymam do jutra :) chciałabym już wiedzieć. :D

Gość jjjjjjddddrrrrr
jak masz opóznioną@ to możesz już robić powinien wyjść a jak nie to powtorzysz rano pochwal się wynikiem jak zrobisz ok? jestem ciekawa czy ci wyjdzie ale powinien już wyjść

Gość Izabelka......... ...:)
ja robiłam test wieczorem. Dla mnie nie ma żadnej róznicy...nastepnego dnia rnao tez robiłam i wynik był taki sam jak wieczorem

Gość ????????
ok napiszę :) czekam tylko na męża aż wróci z pracy i przywiezie test. :) sama jestem ciekawa wyniku, chociaż mimo wszytsko myślę że nie będzie nic.

Gość jjjjjjddddrrrrr
no rób jeszcze tu zaglądne na wątek zobaczyć co ci wyszło ja też jeszcze czekam z 3 dni do zrobienia

Gość ????????
izabelka, a okres Ci się spóźniał już czy jeszcze przed terminem miesiączki robiłaś test?

Gość ????????
jjjjddddrrrrr, kiedy miałaś ostatnią @ ?

No przeciez mozesz zrobic w kazdej chwili test, dla pewnosci mozesz sobie kilka ich kupic, a nastepnym razem powtorzyc z samego rana (polecam Pink test-1szt 4 zl) Pierwszy poranny mocz po spaniu nocnym ma najwieksze stezenie beta i jest najabradziej wiarygodny,z racji ze jest to pierwszy wydalony mocz

Gość Izabelka......... ...:)
okres spóźniał mi sie 2 dni.

Gość '>?
z rana

Gość Bądź sobą
jedyną nieprawidłowością jaki może wykazać zrobiony popołudniu-zobaczysz jedną kreskę, a rano mogą być dwie. Rób śmiało! :)

Gość mi okres spoznial
sie tydzien, test robilam po poludniu i wyszly dwie grube krechy wiec wg mnie kilka dni po terminie spodziewanej miesiaczki mozesz smialo robic i wieczorem