Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiasi16

ciąza czy nie. Niewiem co mam myslec:(pomozcie kobietki

Polecane posty

Gość asiasi16

Witam. słuchajcie mam taka sprawę z moich obliczen wychodzi ze okres powiinam dostać 7 marca ale nie dostałam zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny od stosunku minęło już 2 tygodnie powiem jeszcze ze trochę bola mnie sutki jak dotykam ale to nie jest mocny bol i nie wiem czy to może być podejrzenie ciąży czy nie :(

sutki bolą również przed okresem zrób badanie beta HCG, nie będziesz mieć wątpliwości

Gość Izabelka......... ...:)
ja robilam test w 3 tyg ciazy i druga kreska byla bardzo slaba ale byla. 2 dni spóxnienia w okresie jeszcze o niczym nie swiadczy. Mi sie czasem po rpzeziebieniu albo w stresie nawet tydzien spóźniał

Gość asiasi16
szczerze chciałabym być w ciąży i mam nadzieje ze będę .ile dni najwięcej może się spozniac okres

nie ma takich danych wszytsko zalezy od indywidualnych "cech" kobiety i jej cyklu ale także od czynników środowiskowych, jak np wspomniany tu stres, przeziębienie mi sie raz okres spóźnił 2 tygodnie najlepszy obraz daje betaHCG więc zrób to badanie i jesli chcesz być w ciąży to Ci tego życzę :)

Gość skjsjjjdsjasjdk
mi wyszedł pozytywny 3 dni po terminie bardzo słaba kreseczka a też myślałam że nic nie wyszło bo z obliczeń w dniu terminu@ minęło 14 dni od owu, a więc jest szansa powtórz za 2 dni

ja 4 dni poterminie-pięknie widoczne kreseczki. Jestem w ciąży, trzymajcie kciuki,żeby wszystko było dobrze.

Gość asiasi16
poczekam jeszcze kilka dni i powtorze test Ten bol sutek jest nie pokojacy dla mnie bo jak do tykam sutki to mnie bola w tamtym miesiacy tez mnie bolały ale nie az tak mocno jak teraz a ta nie pewności mnie denerwuje bo pragne dziecko i wiecie nakrece się a potem się okaze ze dzidzi nie będzie :(

Gość asiasi16
pineska zycze ci żeby wszystko było dobrze z dzidziusiem:) powodzenia

dzięki asiasi16. A co do bolących, wrażliwych sutków-tez tak mam..

Gość asiasi16
pineska chyba zrobie za kilka dni mam nadzieje ze będę tez miała 2 kreseczki:)tak jak ty bo na razie minęły 2 dni od spóźnienia się miesiączki wiec może dostaje ale oby nie

wytrzymaj, a za 2 dni, jak nic nie będzie zrób test. może się uda :-) będę czekać na wieści. Powodzenia :-)