Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla Karla

3O latki,macie siwe włosy? farbujecie czy macie naturalne?

Polecane posty

Gość Karla Karla

Ja nie farbuję,ale pojawiają się siwe włosy :O lubię swój naturalny kolor,ale chyba niedługo trzeba będzie farbować :( a jak jest u Was?

Gość eererrtrttyyy
ja mam prawie 29 lat, mam naturalne, mysi blond i nie farbuję, jeszcze nie siwieję, moja matka ma 55 lat i ma tylko troche siwizny, wiec mam nadzieje, ze ze mna bedzie tak samo. a ty jestes blondynka czy brunetka?

Gość pherjp
ja mam 37 lat i ani jednego siwego włosa! :) , ale jak jakis zauważe to zaczne sie farbować ale dobrymi farbami (te jakies tam roslinne czy coś co by jak najmniej niszczyły włosy)

Gość wiosenkawiosenka11
mam 31 lat i jeden siwy, ale go wyrywam :) rośnie tuż nad czołem

Gość również 30-stka
Widzę,że po bokach mam coraz więcej siwych włosów,też lubię swój naturalny kolor i takiej tonacji będę utrzymywać.Zacznę farbować henną albo basmą.

Gość eererrtrttyyy
a wasi rodzice zaczeli siwiec w tym samym mniej wiecej wieku co wy?

Gość 30mam
Nie mam pojęcia, czy mam siwe włosy - od lat rozjaśniam je regularnie.

Gość yukki
zaczęłam siwieć na czubku głowy i na grzywce przed 30-stką. teraz mam 37 i nadal siwieją mi "tylko" te miejsca, włosy rosną mi szybko, a do tego są ciemne więc farbuę co 2 miesiące.

mam 32 lata, nie mam siwych, a farbuję na bardzo ciemny braz, podchodzący pod czarny, w sumie to swoje mam prawie takie, ale po farbie ladnie sie błyszczą:)

Gość Karla Karla
Hmmm ja gdzie nie gdzie zauważę i wyrywam a swoje mam ciemny brąz więc wiadome że będę bardziej widoczne niż u blondynek czy "mysich"

Gość Karla Karla
Moja mama ma dużo siwych,ale ma 56 lat,ojciec natomiast po swoim ojcu nie ma prawie w ogóle siwych a ma 55 lat

Gość Vilettka
ja mam 40 lat i zaczynaja mi siwiec dopiero teraz i mysle że to za wcześnie gdzie nie gdzie siwa nitka, makabra :(

Mam 34 lata i pojedyncze siwe się pojawiły, ale tylko z bliska widać. Jeszcze kilka lat "przelecę"

Gość hehhahaahahh
to straszne, kafaterianki sie starzeją :D a tak się madrzyly, jeszcze niedawno pisaly, ze wygladają 10 lat mlodziej hahaha i pokazują dowod jak kupują piwo

Gość yukki
bo a na 37 nie wyglądam :P zwłaszcza jak się pofarbuję :P

Gość Karla Karla
a co maja wlosy do dowodu:D pomaluje i jestem jak 20:D

Gość Karla Karla
Bez podszywania proszę :D kilka siwych"niewidocznych gołym okiem włosów" nie robi starej baby ze mnie.Poza tym faktycznie wyglądam dużo młodziej bo ludzie robią wielkie oczy jak im mówię ile mam lat :P

Gość pherjp
mam znajomą która siwe miała już w wieku 23 lat )pojedyncze) a mój szwagier miał siwe w wieku 26 lat - sa też osoby co w wieku 40 nie mają - tak więc to nie od wieku zalezy jakies predyspozycje muszą być bo nikt mi nie powie że 23 latka to stara osoba - to dziewczyna na początku dorosłego życia

Gość sranie w banie drogie panie
ja zaczelam siwiec, jak mialam 19 lat :( teraz mam 27 i coraz wiecej siwych wlosow, jakich czas temu poddalam sie i zaczelam farbowac oraz zmienilam sposob czesania sie na taki, ktorych ukrywa siwienie (w pewnym stopniu oczywiscie). Moj naturalny kolor to sredni braz, podpadajacy pod ciemny, wiec siwe wlosy bardzo kontrastuja i sa widoczne. Farbuje wlosy co 2-3 miesiace, ale planuje zmniejszyc czestotliwosc i farbowac na ciemny blond, gdy propocje siwe kontra 'moje' zmienia sie na korzysc tych siwych. Moja mama zaczela siwiec duzo pozniej, ojciec tez (tez to juz lysy prawie jest, hehe). co do tego, na jaki wiek jestem oceniana - zazwyczaj nieznajome osoby daja mi kilka lat mniej, to chyba nie od wlosow zalezy, ale od rysow twarzy, cery, ew. zmarszczek i takich tam.

Gość eustachy motyka
Ja mam 42 lata, i jestem siwa jak babunia :( Zaczelam siwiec w wieku 38-39 lat. Co miesiac musze nakladac farbe na odrosty. Masakra :(

Gość jakis czarny mam
35lat ani jednego siwulca ale moja mama zaczela siwiec dobrze po 40stce:P

Gość zuchhhhh
mam sporo siwych wlosow i farbuje srednio co 6 tyg.-u mnie zaczelo sie to po 20 ,a odkad mam 25 lat farbuje regularnie

Gość kjdkak
jestem grubo po 30 mam swoje czarne wlosy i nie farbuje wogole

szczerze to nie wiem czy mam siwe, jestem szatynka a farbuje od 5 lat na jasny blond (wszyscy mowia ze duzo lepiej mi pasuje niz ciemne), ostanio cos zbyt latwo chwytaja utleniacz, juz przy 2 tonowym sa jasne, wiec to pewnie oznaka siwienia