Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przychodzą koleżanki i

Czy w połogu karmiłyście piersią przy koleżankach ?

Polecane posty

Gość przychodzą koleżanki i

noworodek sie drze za cycem a mnie wpienia ze ktoś przychodzi bez zapowiedzi niby w dobrej wierze i sie patrzy jak sie obnażam i sycze z bólu karmiąc dziecko a wyprosić nie wyprosze bo to nie facet i że co w drugim pokoju mają same czekać. Wkurwia mnie to wszystko że ludzie przyłażą bez szacunku dla czyjejs prywatności mimo sugestii że chce pobyć sama z dzieckiem

" a wyprosić nie wyprosze bo to nie facet i że co w drugim pokoju mają same czekać" a niby czemu nie?:O języka w gębie nie masz?

Dokładnie. Ja miałam takie akcje dwa razy - wizyta bez zapowiedzi, ja w wygodnej, niekoniecznie wyjściowej koszulce do karmienia, akurat pora jedzenia. Poprosiłam, aby koleżanka z chłopakiem poczekali sobie w salonie, bo muszę opuścić ich na 15 minut, a jak wróciłam powiedziałam, że właśnie dlatego lepiej byłoby, gdyby następnym razem zadzwonili chociaż dzień wcześniej. Normalny, rozumny człowiek ani się nie obrazi, ani nic z tych rzeczy, uszanuje to zwyczajnie. A jeśli nie - tzn, że to niewychowany burak - a po co Ci taki w gościach? :D

Gość nic nie pobije mojej sasiadki
nie mowilam nikomu, ze urodze przez cc, bo to nie jest niczyja sprawa. Po wyjsciu ze szpitala, na drugi dzien wpadla sasiadka i moze przedstawie nasz absurdalny dialog: Sasiadka: i jak bylo? ja: ale co? S: no w szpitalu J: Ok, czuje sie dobrze S: No to pokaz Tu myslalam, ze chodzi jej o dziecko wiec zaprowadzilam do pokoju synka:) S: a co ty mi dziecko pokazujesz? Cipke pokaz! :D:D:D myslalam najpierw ze sie przeslyszalam a potem wybuchnelam smiechem tak, ze myslalam, ze mi sie szwy rozejda:P no, ale wyjasniam jej J: Mialam cesarke S: Jak to? Dlaczego nic mi nie powiedzialas- tu z wielkim zawodem w glosie- no nic to pokaz blizne po cc :D Nie pokazalam:P Sasiadka zlapala mnie za piers i z mina znawczyni S: Oj cos mleka masz malo i jakos nie polecialo :D Nie wiem jak mialo polec skoro odskoczylam szybko i mialam na sobie biustonosz i bluzke, ale ok:)

Gość upssssssss!
d

Gość yukki
sąsiadka najlepsza :) ja jak musiałam karmić przy gościach to albo miałam akurat małego w chuście, albo siedziałam na fotelu obrotowym i odwracałam się do gości plecami, karmiłam i dalej mogłam gadać :P nie wyobrażam sobie pokazywać cycków komuś poza moimi najbliższymi

Gość nunl
Hej! Ja nie uwazam, zeby czyms niestosowym bylo opuszczenie pokoju w porze karmienia. Przeciez kolezanki wiedza, ze masz dziecko i powinny zrozumiec, ze musisz na chwile wyjsc. Dla mnie nie jest to problem. Ja nigdy nie karmilam przy kims. Nawet jak byla u mnie mama, tesciwowa czy siostra wychodzilam mowiac, ze ide nakarminc dziecko. Nie chcialam, zeby ogladal mnie ktokolwiek nawet mama.

Gość zawsze karmilam w drugim
zawsze karmilam w drugim pokoju, to było dla mnie zbyt intymne

przeciez normalnie mozesz wyjsc. nie rozumiem co za problem. mowisz "przepraszam na 15 minut/ pol godziny czy ile karmisz" i wychodzisz. zreszta nie rozumiem takiego przychodzenia bez zapowiedzi. sa telefony, internet mozna zadzwonic, napisac, umowic sie a nie wpadac tak sobie.