Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca młoda mama

wózek baby design lupo -proszę o opinie!!!

Polecane posty

Gość pytająca młoda mama
up

Gość pytająca młoda mama
nikt się nie wypowie?

Gość fgghbftdd
nie takie kola!!!

Gość up56745
Wozek wygląda na fajny. Więcej nie pomogę bo miałam inny.

Gość pytajaca młoda mama
A co dokładnie nie tak z tymi kołami? Pytam bo jestem świeża w temacie wózków.

Gość bosz....kobieto bo te kola
to porazka...male, ciekawe jak dasz rade po naszych polskich chodnikach takimi malymi kolkami :/

Gość wózek super mam i polecam
osobie , która pisze o kółkach, że sa małe polecam zamontowac do wózka koła od traktora, bo chyba chodzisz z dzieckiem na spacer na poligon wojskowy ;)

Gość pytająca młoda mama
Widziałam wózek na żywo i te koła wcale nie wydawały mi się takie małe.. Nie wiem, czy takie wielkie jakie są w x-landerach lepiej się sprawdzają?

Gość bosz....kobieto bo te kola
jasne, juz lece i montuje :D :D

Gość gdfdgfgf
tez sie nad nim zastanawialam ale zrezygnowalam bo jest wiele opinii ze material jest slabej jakosci i bardzo szybko blednie

Gość pytająca młoda mama
A jaki wózek kupiłaś/kupujesz i możesz polecić:)?

Gość pytająca młoda mama
...

Te koła wcale nie są takie małe. Mam wózek którego przednie też są mniejsze ale w niczym to nie przeszkadza. Ale wózki BD to straszne chińsczyzna, kiepskie materiały. Spacerówka waży aż 16 kg dolicz do tego np 10 kg dziecko.

Gość pytająca młoda mama
Miarko, a jaki wózek z czystym sumieniem możesz mi polecić? Nie mam żadnych koleżanek, mających dzieci i opinii muszę szukać na forach..

Gość pytająca młoda mama
dziubek sprint ma podobne gabaryty jak lupo. Nie był za ciężki?

mogę polecić el nino babyactive jestem bardzo zadowolona. Kumpela teraz ma navingtona cadeta i tylko czasem na niego marudzi;-) Za to odradzam wszystkie tako, każda mama narzeka że ciężki i nieporęczny.

Gość gość
Używamy tego wózka i sprawdza sie bdb:) gondola lekka ( musimy ja wnosić). Stelaz tez nie wazy duzo, łatwo sie sklada. Fotelik samochodowy ok ( mało używamy). Z dużych plusów- da sie troche bujac, wygodna rączki, zapisany kosz pod wozkiem, koła sprawdzają sie na nierownosciach. Spacerowka jeszcze nie została wyprobowana

Gość gość
Mogę z czystym sumieniem polecić ten wózek,używamy go już 7 miesięcy,koła świetnie sprawdziły się na dużym śniegu jak i na błocie po roztopach,wcale nie jest ciężki a składa się bardzo łatwo,montaż na stelażu gondoli,spacerówki lub fotelika łatwizna jedno kliknięcie.Co do materiału to ktoś kto pisze że to chińszczyzna to chyba sam ma skośne oczy,ja mam kolor 08 i jak pojawiła się jakąś plamka to przetarlam wilgotną szmatką i jej nie było,używam go codziennie kilka godzin i nic nie wyblakło,dziecko czuje się w nim świetnie(długa gondola),spacerówka bardzo wygodna i zabudowana prawie jak gondola,dużo rożnych regulacji i ustawień,ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona,kupiłam na allegro.

Gość gość
a ja mam tako jumper 3w1 i jestem zadowolona-jest super

Gość gość
Witam również posiadam wózek baby desing lupo i jestem zadowolona, posiada świetną amortyzację a jak dla mnie bylo to bardzo ważne. Koła są dobrej wielkości szczególnie że mam porównanie ponieważ posiadam również x lander xa. przesiedliśmy sie w lupo poniewaz gondola jest obszerna wózek ma amortyzacje niestety x lander jest twardy. jakość wykonania niesiety nie jest taka jak x landera aczkolwiem wózek jak dla mnie jest dobry. Spacerówki jeszcze nie używałam ale nie jest ona dużej wielkości dlatego jak tylko córka bedzie większa znowu bedzie jezdzić w x landerze. Niestety jest to prawda że wózek skrzypi ale czeste smarowanie pomaganp. wd40 jak dla mnie jest to jedyna wada bo uskok w gondoli nie przeszadza dziecku. My zdecydowaliśmy sie na kolor 08 opisany jest jako różowy ale w rzeczywistości wygląda jak wrzosowy.

Gość gość
jestem posiadaczką tego wózka i nie polecam go, gondola ok ale spacerówka i fotelik do kitu, fotelik malutki i "daszek" przypinany i malutki, moja córka jak miała 3 miesiace to już nie mogłam tego przypinac do fotelika bo miażdzyło głowę. teraz córka ma 6 miesięcy i prawie wyrosła z gondoli, próbowałam ją przesadzic na spacerówke i zonk pasy bezpieczenstwa za duż nie ma dobrej regulacji wiec tez do kitu. Ogólnie nie polecam tego wózka!!!

witam! mam ten wózek od 2 miesięcy i go nie polecam bo choć jest wygodny ładnie wygląda to skrzypi tak ze wstyd z nim wyjść na spacer.

Gość gość
wystarczy trochę towotu i nie skrzypi

Gość gość
Chciałabym się poradzić. Urodzę dziecko w grudniu, czy dobrym pomysłem byłoby kupic baby design sprint. Jest to wózek głęboko spcerowy na dużych kołach, rozkłada się na płasko. Myślę, że zimą mało będę chodzić na spacer, ten wózek jest lekki i poręczny. nie chcę już mieć gondoli. Mam roana maritę, ale nie chcę już takiego ciężkiego wózka. Czy wogóle wózek głęboko spacerowy się sprawdzi?

Gość posiadaczka baby design lupo
uzywam wózka od 5 miesiecy własnie zaczełam używać spacerówke i muszę powiedzieć, że wózek jest naprawdę super. super sie rozkłada jest zgrabny no i bardzo lekko sie prowadzi. cena jest naprawde warta wózka a nawet zaliczyłabym go do wózków tanich. polecam fotelik maxi cosi cabrio poniewaz po zakupie adaperów pasuje do stelarza. polecam zdecydowanie.

Gość wiosenna mama 9999
witam :-) używam tego wózka już od 5 miesięcy i jestem BARDZO zadowlona! Ma mnóstwo zalet:pojemny, zapinany na suwak kosz, super torbę i duże koła, które sie swietnie sprawdzaja na nierównosciach!:)) Oprócz tego jest bardzo ladny, szybko mozna wszystko wyczyscic szmatka badz uprać :) nic nam nie wyblakło-mamy kolor fioletowy! A na dodatek nie kosztuje majatku! Fotelik mamy maxi cosi, mozna dokupic adaptery :) Jedyny minus to skrzypiace kółka ale wystarczy nasmarowac :) POLECAM!

Gość gość
ja mam baby design cosmo chyba go juz nie produkuja.ale jestem zadowolona.dla starszego syna uzywalam bd smart tez byl ok;)

Gość gość
Z Żoną długo się zastanawialiśmy nad kupnem wózka dla naszego synka. Ja chciałem droższy (nawet za kilka tysięcy), żona tańszy ale dopiero w sklepie pojęliśmy decyzje po krótkich testach funkcjonalności. Wózek Baby Design LUPO wywarł na nas dobre wrażenie dlatego podjedliśmy decyzję o jego zakupie. Po 7 miesiącach użytkowania możemy powiedzieć, że wózek spełnił/ spełnia nasze oczekiwania (opinia nasza oparta jest głównie o korzystanie z gondoli) ale stelaż nie za ciężki nie za lekki okazał się strzałem w 10-tkę. Pozostałą cześć pieniążków na wózek dla malca wpłaciliśmy na subkonto o nazwie naszego synka - wyda na jakieś bzdety jak dorośnie ;) Pozdrawiamy młodzi rodzice ;)