Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyhgyjhgjgjlhg

Dlaczego wyksztalcone dziewczyny np po lekarskim, leca na kolesi po zawodowce al

Polecane posty

Gość juyhgyjhgjgjlhg

bo prymitywow z iq ogorka rozwozacych marchewke?? Kolo mnie mieszka taka dziewczyna, sliczna z akademii medycznej a zwiazala sie z jakims gosciem ktory siedzi w chacie i chleje piwsko, od 6 lat jest na berobociu a nie skonczyl nawet samochodowki (wywalili go za absencje). Koles nie potrafi nawet dobrze sklecic 1 zdania i ciagle chodzi z mina jakby nie byl wogole swiadom swojego istnienia. Ona w nim zakochana po uszy. O co tu chodzi???????

Gość Zgłoś do usnięcia 1313
Dobrze ją rucha.

Gość pytajacaNiewiadoma
może ją dobrze rucha.

Gość Benny Hill Blada dupa
Dobrze ją rucha.

Gość Marta,23
moja siostra jest lekarzem i wyszla za chlopaka po zawodowce :) moja dentystka tez ma faceta -robola :) nie mi to oceniac...moze roznica charakterow..je pociąga? moze wrazliwosc tych facetow,poczucie humoru,atrakcyjnisc fizyczna...moze skaczą im w kolu dupy bardziej niz Ci zamozni wyksztalcenie faceci?...Moze pociaga je to ze mają wyzszą rangę i są dominuajce w zwiazku....niezalezne? Ona zarabia 6 tysiecy,on 2. Nie mozna byc takim prymitywem i debilem zeby oceniac ludzi po dyplomach...i tak ich klasyfikowac....Bywają debilni lekarze-bez powolania...Bywają tez ludzie inteligentni ktorzy z jakis powodów mają "podly" zawód...wiesz?

Gość avp2
Jezeli to prawda co napisal autor to kobiety sa bardziej prymitywne niz myslalem. A i tak wiedzialem ze sa prymitywne.

Gość xwdz
Pewnie ją dobrze rucha.

Gość Do Matłoka - Agnieszka
Hm, to pewnie Wy się ruchacie, bo oni się na pewno kochają - zapewne łączy ich miłość... ;]

Gość Hehehehhehehehehheh
Zapytaj sie tej dziewczynie ;) malo ktora para ma dokladnie takie samo wyksztacenie.

Gość Hehehehhehehehehheh
Moga to sie ruchaja, zal komus?