Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Czy wasze kobiety też tak robią?

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Czy u was też tak jest, że jak wasza kobieta coś zrobi popełni jakiś błąd to całą winą za to obarcza was? Ja niestety mam taka sytuację, nakryłem ją na kłamstwie i to już któryś raz i jak jej o tym powiedziałem, to zrzuciła całą winę na mnie. A chodzi o to, że ma kolegę do którego czasami chodzi do mieszkania i piją razem, a wiem, że kiedyś na poczatku naszej znajomości nawet u niego nocowała i spali w jednym łóżku, i dlatego jestem na nią o tego kolegę zły. A teraz w ostatni poniedziałek była u niego a mi powiedziała, że idzie do koleżanki, wygarnąłem jej kłamstwo i teraz wielki foch.

Gość jak ty sie zgadzasz na to
zeby twoja kobieta chodziła do innego faceta do mieszkania i z nim piła i u niego spała .... to jestes facetem bez jaj , a facetów bez jaj sie w h...ja robi i tyle

patologia .Jak mozna isc do faceta , majac faceta i tam pic wodke fujjjjjjjjjjjjjj.To jakas patologia .Mimo, ze jestem kobieta nigdy , przenigdy nie zdarzyla mi sie taka sytuacja i nie zdarzy . Po co jestes z klamczucha z tendencja do alkoholu ? To juz nie ma innych kobiet na swiecie , tylko ta klamczucha ?