Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mm 29 lat i nie wiem jak sie rozmawia z kobietami

Polecane posty

zawsze jak rozmawialem to szybko zrywaly rozmowe mowjac bylo milo porozmawiac albo wogole sie nie odzywaly

Gość bo popełniłeś BŁĄD
/////mówiąc////// - tak się pisze

Gość prawiki są tutej
Nie chodziłeś do piaskownicy i nie nauczyłeś się mówić. To nie twoja wina.

Jest taka mądra książka traktująca o tym jak się zachowywać ijak sie nie zachowywać w towarzystwie kobiety, o czym nie rozmawiać itd. nazywa się "Zasady Gry" Neilla Straussa polecam lekturę jak to nie pomoże to już nie wiem

Gość białoskóra#
przyjdź do mnie, pogadamy, mam dar otwierania ludzi, będziesz tęsknił do rozmowy ze mną a ja ...Ciebie wysłucham i pogadam, ok ?

Gość co za sieroctwo
Pavlo1985 , kupa smiechu, ze facet musi czytac poradniki by nawiazac rozmowe z kobieta,

"Pavlo1985 , kupa smiechu, ze facet musi czytac poradniki by nawiazac rozmowe z kobieta," x Po pierwsze kupa śmiechu to jest wtedy jak facet podejdzie do kobiety i nie umie z nią prowadzić rozmowy. Po drugie - jak nie umiesz gotować to jak sie uczysz?? Z książek? Jak nie umiesz rozliczyć się z podatku to jak się tego nauczysz?? Z książek Nawet składania szafki z ikei uczysz sie z książki która nazywa się instrukcja montażu. Co w tym dziwnego że jak nie umiesz się zachować w towarzystwie kobiet i chcesz się nauczyć tego to siegasz do książki??