Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Springtime_sadness___

Co to może oznaczać?

Polecane posty

W zeszły poniedziałek miała miejsce dość dziwna w mojej ocenie sytuacja. Było okienko, siedziałam sobie na korytarzu z książką, gdy nagle, znienacka zagadał do mnie znajomy z sąsiedniej grupy. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że do tej pory nasze kontakty były znikome, a on sam wydawał mi się strasznie niemiły i gburowaty. Przyszedł jednak taki uśmiechnięty i skory do rozmowy, że postanowiłam puścić w niepamięć tamten obraz jego osoby i przywitałam się z nim równie sympatycznie. Zaczęliśmy gadać, coś o szkole, potem o muzyce i książkach, aż tu nagle on wypalił "Podaj mi swój nr telefonu". Nieco się zdziwiłam, ale dałam mu go. Chwilę potem przyszły moje koleżanki, więc szybko się z nim pożegnałam i poszłyśmy do biblioteki. Dwa dni później znowu się spotkaliśmy, ale miał jakąś przygnębioną minę i rzucił tylko pośpieszne cześć. Nazajutrz jednak znowu się na mnie gapił, a gdy spojrzałam, udał, że mnie nie widzi. Rozumiecie coś z takiego zachowania?

Nie rozumiem takiego zachowania. Do tej pory miałam go za dziwacznego odludka, bo z nikim nie gadał, a gdy się go o coś pytało czy coś, to odpowiadał szorstko, z łaską. Olałam więc go i poza symbolicznym cześć w ogóle z nim nie rozmawiałam. Stąd zdziwił mnie swoją inicjatywą i zastanawiam się o co chodziło.

Proszę, napiszcie mi jak oceniacie tę sytuację? Jak mam się teraz zachowywać w jego stosunku?

Gość Igumeaa
Dzieciak, nie prawdziwy facet. Bierze numer, a nie dzwoni - tak się nie zachowuje ktoś, kto poważnie traktuje kobietę.

Szczerze to żałuję, że mu go dałam, ale z drugiej strony głupio było też odmówić. Ech... wkurzające zachowanie!

ale jest ok pomyśl sobie , że to on nie dzwoni - bo tego nie chce i dajesz sobie luzik nawet , gdy Ci zależy...

Gość Igumeaa
Olej durnia. Tyle ci radzę.

Może to idiotyczne, ale od tego momentu, gdy tak rozmawialiśmy miło cały czas o nim myślę i przykro mi, ze wziął mój nr Bóg wie jeden po co.

Gość kaszkafraszka
Może chciał wziąć numer gdyby miał jakieś pytania odnosnie notatek czy coś i tyle, może wtedy to przyszło mu do głowy i tak po prostu zrobił, poprosił o numer na wszelki wypadek, a ty masz jakąś niewiadomą rozkminkę jakby wszystko się kręciło wokół ciebie. To wszystko, a był smutny, bo może coś mu się nie udało, cos smutnego się przytrafiło, był zmęczony, nie dorabiaj ideologii, zobaczysz czy jeszcze cie zagada czy nie i czy staniecie sie bliższymi znajomymi.