Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem na chwilę

Jako facet uważam, że bycie dziewicą w wieku 18+ jest żałosne i godne wyśmiania

Polecane posty

Gość jestem na chwilę

Bycie dziewicą w tym wieku to po prostu wstyd. Jest to okres, w którym poznaje się mnóstwo ludzi i nie trafienie na nikogo, kto nie zainteresowałby się nami ani nikogo kim my byśmy się zainteresowali jest po prostu nienormalne. Dziewictwo w wieku 18+ po prostu źle świadczy o kobiecie.

Gość zxcvbnmlkjhgfdsa
hahahahahahaahha W życiu nie słyszałam większej głupoty. Moim zdaniem jest to oznaka niedojrzałości, beztroski i nieodpowiedzialności. Nie ma zabezpieczenia dającego 100% pewności. Jako facet możesz sobie uważać, że jest to godne wyśmiania, kiedy w razie kłopotów, wpadki zabierasz tyłek w troki i robisz co chcesz, nie musisz w tak młodym wieku przeżywać ciąży, możesz uciec, odejść, ewentualnie będziesz płacił alimenty... Chciałbyś mieć w przyszłości żonę która już od załóżmy 15 roku życia uprawiała sex ( załóżmy że jak za ciebie wyjdzie będzie miała 10 lat doświadczenia i szybko się znudzi kolejnym chłopakiem ) ? Twój wybór - ja go kwestionować nie będę. Powiem jeszcze tylko tyle, że bardzo łatwo oddać sie chwili, znaleść sobie chłopaka któremu zależy tylko na jednym ( to jest rzeczywiście bardzo proste - tylko,że jak go potrzebujesz - jego już nie ma ), bawić się, mieć w dupie konsekwencje, choroby weneryczne itp.Trudniej jest zaś zachować powściągliwość i czekac na "tego jedynego" ale moim zdaniem jest to tego warte.

Gość kgkhky
a ile masz lat?

Gość zxcvbnmlkjhgfdsa
Mam 18 jestem dziewicą i nie wstydzę się tego - wręcz przeciwnie chciałabym z sexem czekać do ślubu albo chociaż na tego jedynego, z którym zaplanuję wspólne życie, wtedy kiedy będę do końca dojrzała - znajdę pracę, skończę studia. Mogę być żałosna i godna wyśmiania ale przynajmniej wierna - jak jakiś facet mógłby mi w pełni zaufać jeśli wiedziałby, że porównuje go, nawet nieświadomie, do innych? Chcę żeby wiedział, że jest dla mnie kimś wyjątkowym, wyczekanym...

Gość fooldy
temat założył z pewnością prawiczek

"Jest to okres, w którym poznaje się mnóstwo ludzi" ????????????? dobra, nieważne, napisałeś tyle głupot, że nawet mi się nie chce tego komentować 💤

Gość jestem na chwilę
Mam 18 lat i taka dziewica mnie nie chciała. Nie mam żadnych wspólnych tematów z kobietami, chciałbym tylko ruchać cały czas, ale one chcą rozmawiać.

Gość co za patafian to napisał
No, tak możesz twierdzić, bo jesteś najwidoczniej tylko facetem. Nie MĘŻCZYZNĄ!!!!

Gość jestem na chwilę
zxcvbnmlkjhgfdsa Głupoty to ty piszesz. Można zabezpieczyć się na 99% i nie mieć żadnej wpadki gdy uprawia się seks z głową na karku. Dowodem na to są np pary, które mają jedno planowane dziecko i to nie dlatego, że uprawiali tylko raz seks w celu prokreacji tylko dlatego, że korzystają z nowoczesnej antykoncepcji, która jest niezwykle skuteczna. A to twoje pytanie, czy chciałbym mieć kobietę, która aż 10 lat uprawia seks to soryy- hahahhahahaa. Co z tego, że uprawia od 10 lat seks? Kobieta to nie mydło- nie wymydli się a ty- jeszcze jako kobieta- twierdzisz, że kobiety zużywają się o seksu (?????). Przerastasz swoją tępotą wszelkie standardy. Widać, że gówno wiesz o życiu: chcesz czekać do 30 albo i dłużej, bo myślisz, że to ma znaczenie- ten twój "skarb" w postaci błony. Ja się pytam: skąd biorą się tacy nawiedzeni ludzie jak ty? Traktujesz uprawianie seksu jak jakieś samobójstwo dla kobiety. Uwierz mi, że nie jesteś normalny i mało który facet chciałby się wiązać z tak pomyloną kobietą. Zweryfikuj lepiej swoje poglądy, bo zaprowadzą się w ślepy zaułek życia. A już totalnym absurdem jest pogląd, że kobieta, która współżyła z innymi partnerami zanim poznała "tego jedynego" nie jest zdolna do miłości i wierności... Buhaha znam wiele osób, które miały bogate życie seksualne a teraz są w pełni oddane i wierne swoim partnerom. Ty po prostu nic nie wiesz o życiu. Nasłuchałaś się głupich historyjek i myślisz, że to prawda. Żałosna jesteś.

mam 27 lat, jestem dziewicą i wcale nie uważam żebym była żałosna a tym bardziej moje życie:P, ty jesteś prymitywny z tymi twoimi poglądami

Gość Ąbę
Temat założyła młoda kobieta, która niestety od dawna nie jest dziewicą i teraz mocno żałuje swoich wątpliwych podbojów seksualnych.

Gość PanParówka;)
prostak

Gość kafeMoniiiii
a co kogo obchodzi, co Ty uważasz? :D Litości, zakładanie takich wątków to jest dopiero żałosne.

Gość fnmsxmnnnaaaa..aaa
Twoje poglądy są godne wysmiania. Każda kobieta sama ma prawo zdecydowac w jakim wieku chce stracic dziewictwo, czy jest na to gotowa, bo sorry ale skutki mogą byc na całe życie. Hahaha „nowoczesna antykocepcja proszę cię człowieku. Napisz chociaż o co chodzi, bo Prezerwatywy nawet jeżeli chronią przed ciążą to przed np wirusem HIV nie uchronią, bo wirus ma wielkosc mikroskpijną i bez problemu może się przedostac; Tabletki antykoncepcyjne też nie chronią w 100% i mogą miec rozne skutki uboczne. Dlatego wiele dziewczyn nie chce po nie sięgac. Więc napisz mi cos o tej nowoczesnej antykoncepcji?

Bardzo mało wiesz o życiu autorze, mimo że zapewne uważasz że jest inaczej.

Gość Katrinnnn
No, więc ja mam 18 lat, nie jestem dziewicą i bardzo się tego wstydzę!

Gość jestem na chwilę
czego sie wstydzisz, ja mam slaczałego zwieracza odbytu

Gość jestem na chwilę
Katrinnnn Jasne jasne, normalna kobieta nie wstydzi się tego, że nie jest dziewica, więc daruj sobie takie kłamstewka. fnmsxmnnnaaaa..aaa Prezerwatywa nie chroni przed HIVem? JA PIERDOLE!!!! Bzdury, które tutaj wypisują niektóre osobliwości przechodzą ludzkie pojęcie! A nowoczesna antykoncepcja to na przykład wkładki, pierścień... Poza tym gadasz, że tabletki antykoncepcyjne nie chronią w 100% przed ciążą, ale znasz jakąś kobietę, która biorąc regularnie tabletki zaszła w ciąże, czy po prostu katechetka ci tak powiedziała lub wyczytałaś to na portalu ala fronda.pl?

Gość Katrinnnn
ależ nikt Tobie nie każe mi wierzyć ;) i na forach staram się pisać prawdę, więc.. daruj sobie, Niedowiarku ;)

Gość jestem na chwilę
A niby dlaczego jest ci z tego powodu wstyd?

Gość Katrinnnn
większość dziewczyn czeka do ukończenia szkoły średniej, do studiów, ślubu itp., a ja poddałam się chwili, emocje nade mną górowały i.. wyszło, jak wyszło ;p

Gość jestem na chwilę
Chyba większość kobiet chce przeżywać swój pierwszy raz w sposób emocjonalny. Tobie się udało. Powinnaś się cieszyć. Poza tym żadna większość nie czeka do ukończenia studiów bądź ślubu! Nie kieruj się tym co piszą ludzie na forum, bo większość tutaj przegrała życie właśnie przez takie zaściankowe podejście. We wszystkich krajach cywilizowanych i wysokorozwiniętych nikt nie przeżywa załamania ani nie wstydzi się tego, że z kimś poszedł do łóżka- przecież kobiety też mają do tego prawo, tylko, że w polsce (i tylko w polsce nie licząc krajów arabskich) kobietom zabrania się korzystania z tego prawa :o Musisz mieć na uwadzę to, że polskie podejście do seksu itd jest chore (jak prawie wszystko tutaj) i nie daj się wpędzać w poczucie winny, bo nic złego przecież nie zrobiłaś.

Gość nocny marek..
też czuję się przegrańcę, ale nie jestem prawiczkię :(

Gość mamusiadzidziusia
Poznałam swojego męża kiedy miałam 22 lata. Nie byłam dziewica i do tej pory żałuję, że nie poczekalam. Seks dla samego seksu jest smutny. Nawet kiedy technicznie jest super to kiedy nie ma emocji to gimnastyka. Wolę basen, siłownię itp niż pusta wymianę płynów ustrojowych z planem, który poza często wątpliwa technika nie ma nic do zaoferowania.

Gość jestem na chwilę
Z jakiego powodu?

Gość jestem na chwilę
mamusiadzidziusia Bez emocji też może być fajnie tylko trzeba się odblokować. Seks to zabawa- odpowiedzialna, ale zabawa. Poza tym też wolę seks kiedy towarzyszy mi fascynacja, ciekawość itd, ale tak prawdę mówiąc żadnej seks nie jest zły :)

Gość mamusiadzidziusia
Przy czym rozumiem, że czasem lepsze to niż nic. Gdyby tylko kobiety przestały traktować seksu jak sposobu na znalezienie partnera byłoby łatwiej. Najczęściej za seksem idą oczekiwania, kiedy one się Nie spełniają kobiety czują się jak szmaty. Kiedy kobieta ma świadomość swych potrzeb i idę do łyżka bo ma ochotę na seks jest ok, kiedy ma nadzieję że za tym seksem pójdzie związek to już słabo.

Gość Dorosle dziewice +18 sa
jebniete lub chowane do szafy lub do piwnicy przed ludzmi haha