Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się kobitka

Czy jak kladę 4 mc dziecko na leżaczku jestem wyrodną matką

Polecane posty

Gość Zastanawiająca się kobitka

Wkładam dziecko do leżaczka i bawi się zabawkami, a ja w tym czasie ide cosik zrobić, czasem tak jest pół godziny, mam ja na oku cały czas, a ja w tym czasie gotuje lub np. czytam książkę. Czy jestem wyrodną matką, że dziecko bawi się czasem samo

Gość moim zdaniem ,,,,
nie. przecież to normalne, że musisz mieć chociaż te 30min dla siebie.

Gość mama mamusia
no i ćwiczy kreatywność maluszek

nie, bez przesady. ja też kładę małą do leżaczka, bujaczka a ma 2 i pół m-ca i np. gotuję obiad, a mała sobie ze mną w kuchni siedzi, mówię do niej, ona się śmieje itd. a Wy zajmujecie się dzieciaczkami non-stop?

Powiedź że żartujesz swoim pytaniem :D Przecież to logiczne że są też inne obowiązki,a skoro dziecko nie płacze itd to w czym problem ?

Gość Bądź sobą
hahaha weź, mogłaś to napisać w czwartek, bo cholera zamówiłam leżaczek, dzisiaj przyjdzie, i przez to będę wyrodną matką... :( Właśnie nie jesteś wyrodna, bo wyrodnej szkoda pieniędzy na taki "badziew" bo "jak można zostawiać dziecko do zabawy samo" ;)

Gość dla mnie to też normalne
ostatnio się zastanawiałam o co chodzi niektórym mamuśkom, że nie mają nawet jak się wysrać za przeproszeniem. To logiczne, że dziecko jak się samo sobą zajmuje to wtedy je się obserwuje,żeby krzywdy sobie nie zrobiło, rozmawia się z nim ale też robi się swoje.

Gość Bądź sobą
a po za tym, wg mnie to jest jak dla mnie niezbędne-dziecko coraz większe, na łóżku go samego nie zostawię, by wyjść do toalety, bo niedługo zacznie się przekręcać i może spaść, a mój syn wyznaje zasadę-w łóżeczku można leżeć tylko w nocy ;) w dzień nie uleży i koniec, maks 15 minut a potem jak by go ktoś ze skóry obdzierał..

Gość ndjska
Moj ma 4 miesiace,wstaje o 9 i do 13 tej sam lezy w lozeczku i sie bawi lub spi,nie mam wyrzutow

Gość Bądź sobą
ndjska zazdroszczę, mój syn uznaje łóżeczko od około 23 do 6 rano, potem mogę pomarzyć...

Gość co z Ciebie za potwor
zeby nie zajmowac sie dzieckiem 24h na dobe! Przeciez kazda dobra matka powinna wpatrywac sie maslanym wzrokiem w swoje dzieciatko nawet jak spi, w dzien powinna nosic je na rekach caly czas, w nocy wstawac do niego 6raz w ciagu godziny z promiennym usmiechem na ustach, widok kupy rozlanej pod pachy powinien wywolywac euforie, a gotowanie zupek powinno byc spelnieniem najskrytszych marzen... :P

Dziewczyny a czy te leżaczki-bujaczki sa dostosowane dla noworodka? Czy kladziecie w nich troszkę większe dzieci?

noworodka bym nie dała. Mała zaczęła w nim leżakować jak miala 1.5 miesiąca.

Gość ja mojemu synowi
moj sie rozkladal na plasko wiec kladlam od urodzenia praktycznie

Gość Bądź sobą
mój ma co prawda 6 tygodni, ale kupiłam z tiny love więc jest jak najbardziej od 1 dnia życia :) zobacz sobie go: http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2359,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love

Gość glooo.
no jasne że jesteś wyrodna, powinnas nosić 24h/7

Gość ooooo jestem jaka jestem
w razie czego piszcie na maila justyska1822@wp.pl