Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halszka81

SPA Ambasada Urody Opole - jakie opinie szczegolnie depilacja i zabiegi na twar

Polecane posty

Gość Halszka81

Cześć/Jakie macie opinie na temat zabiegów w Ambasadzie Urody na Pużaka? Szczególnie interesuje mnie depilacja laserowa i mikrodermabrazja bo chce niedlugo umowic sie na zabieg.

Gość Mariolka2809
Zapraszam do internetowego sklepu www.tiande.com.pl oraz do współpracy. Preparaty TianDe są w 100% naturalne. Wyprodukowane są na bazie naturalnych składników: cała seria na placencie (wyciąg z łożyska owcy), żeń-szeń, imbir, kremy na bazie tłuszczu, skóry i jadu żmii, oleju z rekina, kolagenu z ikry jesiotra, śliny z jaskółczych gniazd, soli z bambusa, licznych ałtajskich i tybetańskich ziół - w oparciu o tradycyjne ałtajskie, tybetańskie i chińskie receptury. Wszystkie produkty dopuszczone są do obrotu na terenie Unii Europejskiej i posiadają certyfikat ISO 9001-2000, co świadczy o ich wysokiej jakości i równocześnie daje gwarancję oryginalności naszych produktów. Produkcja odbywa się w Chinach, w fabrykach znajdujących się pod kontrolą rządową i firmy TianDe*. To właśnie TianDe odpowiada za dostawy surowców. W przypadku kosmetyki produkcja w Chinach - ojczyźnie tych produktów, gdzie są one nie komercyjnym produktem, a tradycją i historią - jest niewątpliwą zaletą. Aktualnie pod marką TianDe znajdziemy więcej niż 500 różnych produktów w takich obszarach jak: produkty do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów, kosmetyki dekoracyjne, nanokosmetyki, perfumy, suplementy diety, produkty medycyny prewencyjnej, naturalnej medycyny chińskiej, środki higieny osobistej, biżuteria i wiele innych.

Gość Halszka81
ejserio nikt nie ma zadnej opinii tylko reklamy wklejacie? x(

Gość Riko41
Ano nie ma .Idź i sama przetestuj dla dobra ludzkości .Kiedyś widziałem reportaż w telewizji Opole z pobytu dziennikarki w tej wili, gdy poddawała się zabiegom masażu i jakimś tam innym ... .Pewnie trochę po znajomości był owy reportaż, bo mówiły do siebie na ty. Nigdy z takich przybytków nie korzystałem ,nie mam wiec porównania ,ale wyglądało że jest tam estetycznie .Ciebie tez położą plackiem ,zapalą świeczki zapachowe , nałożą smarowidła i zrobią co trzeba .Będziesz piękna i szczęśliwa .:P

Gość Ala Opole
Jesli chodzi o mikrodermabrazję, to troch juz nie byłam, ale jest ok, to znaczy wszystko było jak trzeba. Ambasada Urody jest bardzo solidna, to moja opinia na przestrzeni ostatnich 2 lat. Depilacja to temat mi już znany bardzo dobrze bo korzystałam w zeszłym roku. Miałam wczęsniej 2 podejścia do lasera w 2 różnych reklamowanych miejscach w centrum (to znaczy teraz wiem, że to nie były lasery tylko coś co te kosmetyczki nazywały laserm, bo to był IPL). To było w sumie drogie no i do tego mało skuteczne (włosy szybko odrastały, miałam bardzo nieładne podrażnienia, więc bez sensu). Ambasada Urody ma laser diodowy , super. Najpier małam darmową konsultację potem zabiegi. W przypadku moich wlosow 100 procent skuteczności, gładko. Pozdrawiam Ala

Ja byłam w Ambasadzie Urody jakoś miesiąc temu na zabiegu Czekoladowe Marzenie. Dostałam go jako bon upominkowy od córki na urodziny. Ogólnie jestem fanką czekolady więc nazwa zabiegu bardzo przypadła mi do gustu. Na miejscu było naprawdę fajnie. Najpierw konsultacje, a później przecudowny zabieg z czekoladą. Czułam się jak w czekoladowym niebie :). Całość była zakończona bardzo przyjemnym i relaksującym masażem. Jak dla mnie było super córce prezent się naprawdę udał. Jeżeli chodzi o minusy to nie podobała mi się muzyka relaksacyjna i odgłosy natury. Osobiście nie jestem fanką tego muzyki, ale rozumiem, że taka jest idea i innym może to pasować (z resztą czekolada w pełni mi to zrekompensowała). Podsumowując osobiście polecam. Może nawet odwdzięczę się tak samo córce za ten prezent :)

Gość Halszka81
dzieki :)))))

Gość zawiedziona-i-to-bardzo
temat stary tak jak ambasada, zobacz sobie tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3222683 ja bylam i potwierdzam, zenada, tylko patrza na kase, na profesjonalnie zrobiony zzabieg nie masz co liczyc chyba, ze chcesz sie wysmarowac czekolada albo innym maslem, ale to facet lepiej zrobi ...

Gość Halszka81
juz sie zapisalam. Wcześniej popytałam też koleżanek i generalnie mają całkiem dobrą opinię na temat ambasady choć tanio nie jest, ale z drugiej strony nie bede eksperymentowac z jakimis gabinetami w blokach czy malych klitkach x))) Jak bede po wizycie to napisze jaka mam opinie i czy do nich jeszcze wroce czy szukac bede dalej....

Gość nigdy więcej
Troszkę inny termat, ale piszę ku przestrodze. Regulacja brwi z henną. Wykonana bez wcześniejszego upewnienia się, że nie jestem uczulona na hennę, bez spytania o preferencje, brwi "wyskubane" wg własnego pomysłu i "pomalowane" jak w przedszkolu. Zabieg wykonywany przez współwłaścicielkę Ambasady! ŻENADA W tym samym czasie koleżance robiła brwi inna kosmetyczka z Ambasady i efekt był taki, że wyskubała jej dziurę w środku brwi i twierdziła, że tak już było! ŻENADA

Gość Mariborka76
Efekty pod kodzie mlodosci w opolskiej ambasadzie oceniam jako dobre, nawet bardzo dobre. Obsluga profesjonalna, ludzka, w pelni kontaktowa, taka na ktorej mi zalezalo. Szkoda, ze nie sa w scislym centrum miasta, ale nie mozna miec wszystkiego. Ceny ok.

Gość Magmada
Ja byłam w Arkadii na masowaniu kamieniami bazaltowymi, mega relaksujące! Później jeszcze peeling. Wyszłam stamtąd jak nowa!

Gość MarlenaS
Jeśli chodzi o Opole to tylko arkadia-opole.pl Uwielbiam z tamtąd wychodzić. Za każdym razem jestem coraz piękniejsza. Lubię ich też przez to, że zawsze zrobią mi jakąś promocję

Gość Nadzieja 24
już czwarty raz korzystałam z zabiegów na twarz. przejęła mnie pani Magda miła ale brak profesjonalizmu. mam porównanie z pania Iloną, która juz tam nie pracuje. Mało werbalnych dokładnych informacji na temat wykonywanego zabiegu i niezbyt dokładne samo wykonanie, niestety pośpiech nie jest tu wskazany i tak na prawdę nikłe zainteresowanie klientem. Sztuczne uśmiechy od wejścia porażają. Nie wiem czy chcę tam wrócić a ceny zbliżone jak u Eris.

Gość gość

Pod Opolem znajduje się fajny gabinet kosmetologiczny i mini SPA. Jeżeli chcecie się zrelaksować i odmłodzić to polecam wam www.rehavitalsiolkowice.pl Tam spotkacie się z miłą i profesjonalną obsługą.