Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallalunia

do mam które już urodziły :)pytanie o poród

Polecane posty

Gość lalallalunia

mam pytanie, bo poród powinien być na dniach, od kiedy miałyście większe upławy przed porodem? 🌻

Gość Lena204
niczego takiego nie miałam

Gość ja chyba zaczynam rodzic
Ale "potop" skonczyl mi sie ze 2 tyg temu :P od jakiegos czasu susza,nie. Musze nosic wkladek,co jakis czas pojawia sie troche wydzieliny raczej przypominajacej czop niz ciazowe uplawy.

Gość lalallalunia
uuu to mnie zasmuciłyście, bo ja za 3 dni mam termin a od ok 3 tyg mam mocne upławy (to nie infekcja bo gin mnie badał) a dziś jeszcze mocniejsze. Myślałam, że to normalne ale przy ciązy chyba nie ma uniwersalnych objawów :D dzięki za odpowiedzi dziewczyny

Gość lalallalunia
do ja chyba zaczynam rodzić - czyli też miałaś mocne upławy, ale rozumiem, że jeszcze nie urodziłaś a się skończyły a czop odchodzi (czyli pewnie ze śladami krwii?)

Gość ja chyba zaczynam rodzic
tak miałam dużo wydzieliny, mlecznej, żadna infekcja( miałam robiony posiew) potem ona się skończyła, zaczęło być sucho. Od kilku dni pojawia się wydzielina, ale rozciągliwa, jak białko jaja kurzego.Nie dużo. Bez domieszki krwi. Mam rozwarcie na 2 cm i co raz bardziej regularne skurcze, więc je liczę,pewnie jeszcze w nocy trafię na porodówkę ;)(tak uważa mój lekarz)