Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka nie z tej epoki!

kobiety bardzo sie zmienily...:(

Polecane posty

Dlaczego kobiety sa teraz takie wyrachowane? Chca dobrego zycia,egzotycznych wakacji a zarazbiaja tyle,co kot naplakal. Jedynym celem jest wyrwanie ustawionego pana,badz kilku( tak wola te mlodsze). To okropne,bo same niby po studiach a nic nie umieja,zero ambicji,tylko narzekanie im koncertowo wychodzi.

masz racje jagodzianko,ale mimo wszystko przykro :) juz nie moge sluchac ciagle o tym,czego brakuje moim kolezankom,co facet miec powinien i jeszcze ten ich ton,jakby im sie to nalezalo!

Gość addfgh
No i maja racje...w koncu poszly po rozum do glowy.

Gość ooooooooooool
Są takie bo o wszystko teraz bardzo ciężko

Jest ciezko! Tylko one z tym nic nie robia,poza liczeniem na cudze. Jak jakis pan sie ulatnia od ktorejs to oczywiscie wszystkie ja wspieraja i na niego gromy leca. Powiedzialam im,jak to z boku wyglada i ze ja sie wcale sie nie dziwie,ze poszly w odstawke. I wiecie co,zaraz pozalowalam tych slow :( a dalsza dyskusja z nimi sensu nie miala,bo argumenty ktore podaly byly delikatnie mowiac -wziete z kosmosu.

Gość ooooooooooool
to napisz jakie mają wymagania

Gość cale szczescie,jest ...
...sprawiedliwosc, a koietom brakuje pomyslow na siebie,poza tym kazda marzy o ksieciu i ma parcie na zwiazek i dziecko! a malolatki sa doszczetnie popsute i za karte tel. albo perfumy idzie bez oporu do lozka, obserwujaca,a Ty w jakim wieku jestes? i czemu psiapsiolki Cie pojechaly?

Gość Ąbę
Właśnie to jest lojalność kobiet Jak jedna nie ma facet to już dokucza drugiej bo wydaje jej się, że ona za dużo wymaga Ty zamiast pocieszyć przyjaciółkę jeszcze jej dokuczyłaś Za to jak facet zostanie porzucony to mu koledzy mówią "olej tę sukę, nie ta to inna i tak zasługujesz na lepszą, idziemy na piwo dziś kogoś poznać" A baba powie "no wiesz, masz za duże wymagania kochana" a w myślach będzie się cieszyć, że koleżanka została sama. I który człowiek nie marzy o egzotycznych wakacjach, dziwne, faktycznie.

Moze wlasnie dlategpo ze poszly na studia i myslaly ze tak sobie zapewnia sukcers rozczarowane gdy dostaly niskoplatna prace nadal do tego daza. co do obserwacji z boku i krytyki, tez nie polecam, niektorzy nie dopuszczaja do siebeie szzczerej opini, przeciez o wiele latwiej zrzucic wine na los ;/

Gość Ąbę
"Powiedzialam im,jak to z boku wyglada i ze ja sie wcale sie nie dziwie,ze poszly w odstawke." Wybacz autorko ale ja bym nie chciała mieć takiej koleżanki. Nie dość, że bym była załamana po porzuceniu mnie, to jeszcze ktoś by mnie dołował :O Nie jesteś dobrą koleżaną. Zazdrościsz, bo Ty nie masz faceta i musisz dokuczyć!

Gość którzy chcieli
przyszło nam żyć w pojebanych czasach, jest czego zazdrościć naszym dziadkom za ich czasów kobiety na prawdę były damami, kurwy oczywicie tez były po prostu inne były proporcje

Abe: kurde, a mi zawsze mowia ze mam za wysokie wymagania i ze sama tez powinnam ubiegac do facetow bo moje poglady o zdobywajacym facecie sa bezsensu ;s

Wyksztalcenie mamy podobne, ja patnera nie szukam,bo zwyczajnie brak mi czasu. Piec z nas zostalo przyjete w tym samym miesiacu,kazda miala takie same szanse na wykazanie sie,awans czy premie,ale one stwierdzily,ze ja mam fart!!! A one biedne,pokrzywdzone i los sie na nie uwzial!:( Ja klamac nie potrafie i powiedzialam im,ze to zaden fart,tylko ciezka praca i checi,a one sa leniwe i to widac z daleka. Nie dam sie wykorzystywac ,kazdy pracuje na swoje male sukcesy. Tylko niech jedna czy druga beda obiektywne i sie nie dziwia,ze sa traktowane,jak zabawki.

Gość Loss Carloss Santos
Też to zauważyłem. Dlatego więcej kobiet niż mężczyzn jest samotnych w Polsce. Szukają księcia z okładki-biznesmena najlepiej a same są zerami, niewartymi splunięcia z niewyjściowymi mordami. Oczywiście nie wszystkie, ale to prawda że rozdmuchane ego niebezpiecznie rozprzestrzeniło się u naszych pań w ostatnich latach.

Gość pluto1711
Kobiety to klam ..

Gość pluto1711
Tak kochanie , tak kochanie.

Gość papiezzowy
kobiety muszą mieć wysokie wymagania

Abe ja na miejscu tamtej to bym wstydzila sie mowic,ze mnie zostawil a raczej kazal spier... i to caly dzial slyszal,a ona jeszcze oburzona,ze mezczyzna sie zorientowal kim jest i kazal jej frajerow szukac na czacie. One chca mezczyzn na poziomie,ok,niech sobie szukaja. Tylko niech nie ludza sie,ze wszyscy sa naiwnymi glupkami.

Gość cale szczescie,jest...
Jakie to banalne i jakos wcale mnie nie dziwi, codziennie obserwuje podobne sytuacje:/. Obserwatorko nie pociesze Cie niestety,bedziesz miala przechlapane,bedziesz winna calemu zlu teraz :),jesli schemat sie potwierdzi to zapewne jestes tez aktywna poza praca:) ,co tez nie zostanie bez komentarza. Moge Ci doradzic jedynie,zebys robila swoje i postaraj sie "nie sluchac" kolezanek. Final zawsze jest taki sam-czego teraz nie powiesz i tak bedziesz obiektem zawisci i plotek. Jesli macie tez kolegow w firmie ,to gwarantuje,ze jesli ktorys z leniwcow zostanie odrzucony to bedzie tez Twoja wina:). Jako mezczyzna moge Cie zapewnic,ze w pewnym wieku szukamy takich kobiet ,jak Ty. Kobiety pokroju Twoich kolezanek nadaja sie co najwyzej na raz albo kilka razy. Tylko my juz mamy wybor i wolimy duzo mlodsze do zabawy a takie lalunie zostaja z reka w nocniku i stad tyle samotnych 30tek sie pojawia.

Ja bym na twoim miejscu wogole bym nic nie mowila, to i tak ich niczego niie nauczy a oszczedzisz sobie zgrzytow, szkoda zachodu