Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiujhnmb

co jeślli ktoś popełni "przez nas" samobójstwo?

Polecane posty

Gość oiujhnmb

mam z kimś trudną sytuację...on sam, pomijając mnie,jest w dość nieciekawym położeniu, przysłowiowa pętla na szyi sama mu się zaciska rozmawiałam z tą osobą w dzień, teraz uświadomiłam sobie jak pełen rezygnacji i obojętności miał głos...chociaż może był pijany po prostu xxxxxxx teraz mi się takie myśli pojawiły, nie chcę by znienawidził mnie ktoś bliski dla nas obu. a ten bliski już jest nastawiany przeciwko mnie xxxxxxx nie wiem, skulić ogon, zachowywać się jak pieprzona matka teresa i nie walczyć o swoje bo ktoś dorosły może robić coś głupiego? on sam na to wszystko co ma zapracował, a ja biję się z jakimiś, na razie urojonymi, wyrzutami sumienia

Gość oiujhnmb
powiedzenie takie jeszcze istnieje, więc mam zamiar go używać bełkot bo sama się plącze, nie mogę spać i głupie myśli nachodzą. no a co by było gdybyś Ty był tym kto popchnął kogoś do samobójstwa? to akurat jest proste pytanie

Nie pisałem o tym czy się używa ale że to brednie:P.No i zalezy o kogo chodzi z tym samobójstwem:P.Zwykle samobójstwa popełniają osobnicy których nie planuję sprzątnać:P.Szkoda że kaczory czy donaldy tego nie planują:O.

Gość babsje
znam dzieczyne przez ktora chlopak sie zabil, rzucila go, on dlugo cierpial, w koncu sie poddal... jej matka jest w szoku, dziewczyna przez tydzien nie wychodzila z pokoju jk sie dowiedziala co zrobil teraz chyba lepiej ale jednak to w niej zostanie juz na zawsze

Gość napisz cos więcej
skąd jesteście?

Gość wifigdansk
zgadzam się m- bełkot. wogóle nie wiadomo o co chodzi. no i z 1 postu nei wynika zeby miało dojsc do samobójstwa tylko obrazy majestatu a nastepnych nie umiałam zrozumieć-za trudne jak dla mnie:)

Gość zrób wszystko
żeby on tego nie zrobił, bo jeśli nie to będziesz musiała życ z tym ciężarem :(

Gość sefer
możesz być z siebie dumna, bo jedną skretyniałą osobę mniej

ni chu chu nie wiadomo, o co kaman, ale patrząc na tytuł to ten fragment: "na razie urojonymi, wyrzutami sumienia", jest krzepiący. także odpowiedź brzmi....tak. :-P