Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellatopne

słuchajcie pomóżice mi to wyliczyć

Polecane posty

Gość wellatopne

okres miałam no własnie tak mi się wydaje że na sylwestra on jeszczce trwał, więc dostałam go może 28 grudnia, tereaz jestem w ciąży, niby w 7 tyg pęcherzyk jest a zarodka brak. lekarz dał mi jeszczce tyg. jeśli nie będzie zarodka to na zabieg. Ale kurcze może to wcześniejsza ciąża i zarodka jesczcze nie widac :( nie wiem co robić, mam delikatne plamienia, objawy ciązy takie jak ból piersi, mdlenie też. Dodam ze okresy zawsze miałam nieregularne, do tego wykryto u mnie niedawno endometriozę. test zrobiłam 9 lutego i był pozytywny

Gość Izabelka......... ...:)
idz na konsultacje do innego lekarza

Gość Jak pęcherzyk jest
określony na 7 tydzień to ciąża młodsza raczej nie będzie.

plamienia też nie wróża niestety dobrze, Ale zanim pójdziesz na zabieg na pewno jeszcze raz cię zbadają.

Gość takaasaama
Mialam to samo:-\ W 5 Tygodniu bylo jeszcze ok w 7 pecherzyk byl za maly. Powtorzylam badanie po tygodniu i okazalo sie ee jest jeszcze mniejszy. Bylam u kilku lekarzy i kazdy powiedzial to samo. W 9 tygodniu mialam zabieg. Z badan wyszlo ze mam zasniad groniasty i to dlatego tak sie stalo. Przez rok absolutnie nie moge zajsc w ciaze bo bedzie to samo albo jeszcze gorzej (z zasniadu moze sie zrobic rak) Tak wiec starania przekladam na jesien.