Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej26

Dziewczyna nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość Andrzej26

Jesteśmy z dziewczyną już 2 lata i od paru miesięcy psuje nam się w łóżku. Dziewczyna po prostu już nie ma takiej ochoty na seks. Jak kiedyś sama wychodziła z inicjatywą przynajmniej raz dziennie to teraz sex trafia się raz na tydzień. Zawsze starałem się aby było jej dobrze, miała orgazm i niby zawsze zadowolona była po. Często wykręca się, że jest zmęczona czy coś ją boli (a to zatoki, a to pęcherz, a to głowa, a to okres). I uważa, że to ja jestem tym złym bo nie potrafię jej zrozumieć ale ja myślę, że to są po prostu wymówki i nie ma już ochoty tak uprawiać seksu. Co o tym myślicie?

Gość myślę, że to wymówki i
faktycznie nie ma ochoty na seks.

Gość Andrzej26
podbijam.

Gość tobi...
GWow to nowość. Hehe :-). witamy w świecie cudownych stałych związków. Teraz już wiesz jak to jest.

Gość kiskakiikk
na poczatku zawsze jest wieksza ochota ktora potem nieco opada. a bierze tabletki?? jak tak to od kiedy

Gość tobi...
P.s. kochała się z tobą żeby cię usidlić. Udało się więc już nie musi. Poszukaj na forum na pęczki takich tematów.

Gość perfekcyjna pianistka
Kobiety nie mają cały czas ochoty tak jak faceci. Pogódźcie się z tym.

Gość Andrzej26
Brała tabletki ale od miesiąca już nie bierze.

Gość tobi...
j.w. jak już cię usidli, to przypomina sobie ze niema cały czas ochoty na sex.

Gość Andrzej26
Wkurza mnie takie coś. Ja mam wysokie libido i seks jest dla mnie ważną częścią związku. Znalazłem odpowiednią dziewczynę a tu się okazuje, że jednak nie. Jak próbuję z nią rozmawiać na ten temat to mówi, że wyolbrzymiam, że przecież (TU PADA JAKAŚ DATA Z KALENDARZA) był seks, że myślę tylko o jedynym i jestem egoistą.

Gość o to to
to może po prostu ma kogoś i jej zainteresowanie sexem przeszło na innego osobnika :p, z tego sie nie wyrasta - może znudziło sie jej.. wystarczy pogadać , zapytaj sie jej czy kogoś ma - przy odp zauważysz jej reakcje nawet jak skłamie ze nie - bo inaczej przecież Ci nie powie - będziesz wiedział ale nie rób nic na siłę - bo to bez sensu .. takie życie jak już ktoś wyżej napisał :) świat stałych związków :) tak to wygląda :) niestety

Gość tobi...
Haha nie pociagasz już jej i tyle. Ona znalazła sobie przy tobie bezpieczny kont i teraz będzie ci taka nędzę wciskać. Zrobisz co uważasz ale nie żeń się z nią. Ona zmarnuje ci życie. Poprostu baby takie są, orgazmu się muszą nauczyć i miłości też. Twoja jeszcze nie wie co to znaczy naprawdę kochać druga osobę. Założę się ze z następnym partnerem nie będzie miała tego problemu.

Gość Andrzej26
Podbijam!

Wiesz, faceci są inaczej skonstruowani. Jak jest okazja do zbliżenia to potraficie się odciąć dosłownie od wszystkiego. A babki? No cóż... a to jest myślami jeszcze w pracy, a to koleżanka coś jej nagadała... Tak można ciągnąć w nieskończoność ;)

Gość Andrzej26
Co mam zrobić jak w związku są takie różnice temperamentu?

Do niczego jej nie zmusisz. Jak na dłuższą metę zacznie Ci to porządnie uwierać to chyba sam wiesz jakie jest jedyne wyjście...

Gość jezzie223
a u mnie jest na odwrót, ja mam większa ochote niz facet :) takie ma libido, zawsze tak było,

Gość le la li
U kobiet seks jest przede wszystkim w głowie -jeżeli ma jakieś problemy to nie będzie miała ochoty dopóki nie uda się ich rozwiązać. Niewykluczone tez ,ze to wpływ tabletek ( a dokładniej przerwy w ich braniu ). Albo faktycznie kiepskie samopoczucie - gdy ja miałam zapalenie pęcherza seks był ostatnią rzeczą o jakiej myślałam. Chciałam zwinąć się w kłębek i w spokoju zdychać

Gość fgfhghgh
Ja tez nie mam ochoty na seks, ale moj maz nie przyjmuje do wiadomosci i zawsze mu sie uda sprawic zebym nabrala checi. Nie wal focha, tylko rob jej dobrze, chyba ze nie umiesz, to nie wiem co ci poradzic. Prawda jest taka, ze jak kobieta ma 100% satysfakcji z seksu, to nie szuka wymowek. Zreszta nie ma nic lepszego na przyslowiowy bol glowy niz porzadny orgazm.

Gość nigdy mnie nie byłoooo
zamień się, ja jestem w związku stroną inicjująca sex, mój mąż (jesteśmy razem dopiero 3 lata!) jest bierny, to ja dyktuję pozycje, ja go kuszę, bo kocham sex... chciałabym to robić codziennie, a on raz max 2 razy w tyg... kiepsko... współczuję i Tobie i sobie :(

szukasz porady, więc proszę - masz dwa wyjścia (podobnie ja)- albo zaakceptujesz ten stan rzeczy, będziesz się starał jak najczęściej robić wszystko, by się zgodziła na sex, a z upływem czasu stanie się to dla Ciebie coraz bardziej frustrujące, może nawet upokarzające ( mam błagać o sex?!) i po latach dojdziesz do wniosku, że spędziłeś życie trwając w niesatysfakcjonującym związku (tak, tak - sfera intymna rzutuje na całość relacji) albo - możesz w tej chwili wycofać się i ruszyć na poszukiwania nowej partnerki, która będzie Ci odpowiadać pod każdym względem i do Ciebie pasować, nie bój się zmian i ruin, pamiętaj, że w nich jest nadzieja na lepsze!!! :)) pozdrawiam i życzę słusznej decyzji (sama również muszę wybrać...)

Może i w moim temacie się wypowiecie? Mam podobny problem. Im więcej opini poznam tym będę mocniejszy w mojej walce.

Gość ciotka klotka))
zostaw ja i poszukaj sobie baby po 30stce,takie zawsze maja ochote na sex,wiem cos o tym:)

Gość jezzie223
ja niekiedy mam ochote straszna moge nawet dwa razy dziennie, niekiedy nie mam danego dnia ale moj tez by woloał ze dwa razy w tygodniu, eksperymenty tez proponuje ja. Kocham go ale chce zeby mnie z nienacka porwał i mocno przeleciał np w kuchni ;p :)

ja mam 24 lata i też zawsze mam ochotę więc na ma tu reguły!! :P

nie ma* ;)

Gość stylowy jebaka
Zmień babe miałem to samo ciągle problem dojebała mi rogi później teraz mam nową daje codziennie i ciągle jej mało od roku a ja mam problem z głowy a jak coś jej odwali wezmę nową. Pzdr