Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormack

ciąża, jak to jest możliwe?

Polecane posty

Gość kormack

od 4 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne, nigdy się z żadną nie spóźniłam, zawsze brałam o czasie, o żadnej nie zapomniałam, okres przy przerwie jak w zegarku, nie miałam problemów z żołądkiem więc żadnej nie zwymiotowałam przez ten czas seks był dodatkowo z prezerwatywą, może raz się zdarzył bez ale wytrysku w środku nie było, partner mi palców ze spermą nie wkładał, co najwyżej parę razy zdarzyło się, że sperma była na moich majtkach, udach, wzgórku łonowym albo w pachwinach udowych i szybko stamtąd znikała zmyta wodą a od tego się raczej w ciążę nie zachodzi. a ja zaszłam, dajecie wiarę? :( czy ktoś mi może wytłumaczyć co takiego się kurwa stało? czy mogę już się zgłaszać do kościoła po jakiś tytuł świętej? jak to jest w ogóle możliwe? :(

Gość jak byłam mała to
twój partner musi mieć superhiro plemniki

Gość gguv
a mój tata był niby bezpłodny

Gość kormack
no właśnie się śmieję że tak się jakiś uparł że wyrolował wodę, materiał i leciał przez pół ciała żeby się dostać do środka. no ale to chyba na rozładowanie napięcia takie głupoty wymyślam :P szukam wyjaśnień, a ich znikąd, nawet mój facet nie wie jak to możliwe, żebyśmy jeszcze jakoś namiętnie alkohol pili to bym pomyślała że po pijaku się zdarzyło ale sobie nie przypominam

Gość gguv
może tabletki nie działają na ciebie trzeba dopasować a gumka mogła pęknąć albo jakaś dziurka fabryczna czy coś pewnie z biedronki kupiłaś :D

Gość kormack
z biedronki nie no ale najdroższa to nie była :D no może coś nie tak z tymi tabletkami, to chyba jedyne w miarę normalne wytłumaczenie :P kurwa, tyle się zabezpieczać, tyle uważać i tyle przegrać

Gość gguv
widocznie bóg tak chciał może twoje dziecko zostanie papieżem

Gość kormack
akurat się ta wieść o ciąży wpasowała w wieści o papieżach to może coś z tego będzie za parę lat. chociaż wolałabym żeby od papiestwa się to dziecko trzymało z daleka :D

Ostatnio nie objawiał ci się Duch Święty? Może to takie niepokalane poczęcie???

Gość gguv
no to może antychryst albo jakiś zbrodniarz wojenny