Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisipit

kiedy zwrot podatku przy ...

Polecane posty

Gość ejbisipit

w jakim czasie można spodziewać się zwrotu podatku gdy składa się pit przez internet?

Gość jezeli od poczatku była szczep
w ubiegłym roku miałam po 3 tyg, teraz mija 6 i dalej nie mam:o

Gość ejbisipit
szwagierka złożyła w styczniu i dostała po 6 dniach! ale nie wiem w jakiej formie składała no i to było w styczniu, zapewne teraz więcej osób składa. Kurcze czyli reguły nie ma, ustawowo mają 3 mc chyba?

Gość no to patrzcie
poczytacjie sobie "Moja siostra pracuje w skarbówce i powiedziała mi od czego to zależy. Otóż gdy oddajemy pit trafia on do pojemnika z innymi pitami na niego trafia kolejny pit itd., gdy pojemnik jest pełen trafia na następny pojemnik itd. Az przychodzi Piątek i pojemniki trafiają do innego pokoju ( jest tam wprowadzany w system) oczywiście w zmienionej kolejności czasami pojemniki nie trafiają do pokoju bo służą za podstawkę na np. nowe kartony. Jeśli trafimy do dobrego pojemnika to nasz pit będzie rozliczony w 2tyg.Reasumując pit należny oddawać w Piątki ok godz.11-13 Jest to przykład z podwarszawskiej placówki urzędu skarbowego"

Gość miassjjfdfdfdfd
ja dostalam: w piatek zlozylam a w srdoe mialam czyli po 5 dniach.

Gość miassjjfdfdfdfd
pisze sie podanie o przyspieszenie. jak sklada sie osobiscie. po tyg. kasa zawsze jest. tak juz od 10 lat robie.