Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak z zagranicy

Ma ktos z was jeszcze telewizor kineskopowy?

Polecane posty

Gość chlopak z zagranicy

podobno w Polsce kineskopiaki sa jeszcze dosc czesto spotykane :D jstescie 100 lat za ekimosami :D

Gość mloda_00
ja mam stoi w moim pokoju i co zlinczujesz mnie za to??? mam chociaz na czym oglądać, jest mały stary ale raz przez okolo 10 lat sie posul

Gość bsefke
A co to jest?

Gość KropkaStopka876g
Ja mam! Malutki Grundig z prawie płaskim ekranem:) Szczerze to dla swoich snobistycznych wymysłów nie będę planety zaśmiecać. Przestanie działać- kupie nowy. Ale na razie się na to nie zapowiada:D

Gość prawictwo pospolite191
ja mam kineskopowy philipsa .. . do czego mi nowy TV jak nawet starego nie oglądam ? w tv nie ma nic ciekawego . Wole internet . na przyklad metbabes.com jest lepsze niz jakies tam m jak milosc czy inne bzdury . Szczerze mowiac nigdy nie widziałem nawet jednego odcinka m jak miłosc Czasem tj. raz w tygodniu na 15 minut zdarza mi sie włączyc na uwaga pirat czy discovery ..

Gość mloda_00
a ja oglądam seriale ;p na swoim kineskopku i dobrze mi z tym;] dokładnie posuje się to kupie sobie nowy płaski zawiesze na sciane a póki co po co mi jest naziemna tv więc wiecej cali mi nic nie da. wole se kupić nowe buty albo ciuch;] nie kazdy siedzi za granica zbija kokosy ;]

Gość Ja trzyma
Ametysta czarnobiałego z początków lat osiemdziesiątych i mam też szpulowy magnetofon grundika oba lampowe i oba NA CHODZIE! :classic_cool: mam zapas części i do ametysta, bo on na secamie, konwerter na zamówienie robiony i z kompa mogę na nim wyświetlać :classic_cool:

Gość zepsuł się 2 lata temu
Ja nie mam, wygrałem? :classic_cool:

Gość don dżonson
ja to nawet internetu nie mam, że o komputerze nie wspomnę. jak chcę coś napisać na kafeterii to muszę iść do budki telefonicznej i zabrać przenośne liczydło.