Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkanatura9877

Czy wy tez lubicie jak wam krew leci z nosa?

Polecane posty

Gość matkanatura9877

Ja uwielbiam, zawsze wtedy poprawia mi sie humor, pojawia sie usmiech na twarzy, lubie sie babrac w kri, potem wyjmowac z nosa te krwiaki metrowe, boze co za cudowne uczucie. Zawsze jak leci mi krew z nosa to biore pudeleczko i podstawiam nos zeby troche krwi skapalo, teraz mam zamiar napelnic cale pudelko ta kria, potem ona zrobi sie twarda i bedzie taki duzy kloc krwi :D

Gość taktaczek
rozumiem, ze to zart ;) ale faktycznie ja znam osobe, ktora lubi jak jej krew leci z nosa i chwali sie tym na swoim blogu oraz zamieszcza na fejzbuku zdjecia swojej twarzy z krwia lecaca z nosa :o drama queen :D dodam, ze ma lat nie 16, a 26 ....

Gość twoja wolnosc konczy sie w
miejscu gdzie zaczyna sie moj nos.... aczkolwiek nie ma lepszego sposobu na wywolanie krwotoku z nosa niz fanga

Gość chyba nie wiesz co mowisz ;//
Ja mam dziure w przegrodzie nosowej i tak wielkie krwotoki,ze nabawilam sie anemii, mi jak leci krew to doslownie 3 minuty i caly recznik kapielowy w krwi...ratuje mnie tylko szpital badz laryngolog i zakladanie metrowych setonow do nosa ;(...a o bolu przy ich wyciaganiu wole nie wspominac...

Gość GościuCoMaImięNaLiterę,A'

NIE ZNOSZĘ

Nie leci mi często ale jak już zacznie to tak dużo... i jeszcze do ust leci albo do gardła 🤢

Ale zapach ma ładny xd