Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorocia1990

Mam kompleks,że jestem za wysoka...

Polecane posty

Gość Dorocia1990

A mam 1.74 cm wzrostu i podobają mi się 10-12 cm szpilki ale w nich byłabym już baaardzo wysoka :/.Zazdroszczę niższym dziewczynom :((

No co ty, ja mam 177 cm i nie oddałabym nawet jednego centymetra. :D

Gość Dorocia1990
Mam faceta 1.80 i w szpilkach byłabym sporo wyższa :/

Gość Lord Andre 20
a ja chciałbym taki wyskoki być jak ty ;/

Gość don dżonson
1,80 to nie facet tylko jakiś krasnal czy skrzat

Gość Jestes wkurwiajaca
Powinnas miec kompleks, ze jestes glupia. Nos sobie szpilki a kto ci broni?

Gość bardzo chciałąbym mieć takie
problemy:O

Gość babukia
a facet boso chodzi jak ty na szpilkach? ja też mam 174 nosze szpilki takie do 11 cm, mój m ma 180 cm i jakoś jak te 2-3 cm nad nim góruję i nikomu to nie przeszkadz

Gość Dorocia1990
Wcale nie krasnal tylko normalny wzrost u faceta...Najwięcej facetów na ulicy mają wzrost 170-180...

Gość Dorocia1990
To ja jestem za wysoka :(.Bez obcasów już czuję się wyższa od innych ludzi a co dopiero w nich...Chciałabym być niższa i się tym nie przejmować i zakładać wysokie sexy szpileczki :(

Gość don dżonson
Normalny wzrost to jest powyżej 185, a 180 to zwyczajny krasnal 🖐️ :classic_cool:

Gość Dorocia1990
Może i tak ale tych "krasnalów-facetów" jest pełno i przez nich czuję się za wysoka przy nich + jeszcze w szpilkach :/

Gość don dżonson
to nie chodź w tych wysokich szpilkach. Mnie np. podobają się prochowce ubrane na gołe ciało, ale gdy raz tak wyszedłem i w sklepie sięgałem z wewnętrznej kieszeni po portfel, dostałem mandat za publiczne obnażanie :o Nie zawsze można mieć to, czego się pragnie :classic_cool: 🖐️

Gość nie masz czego żałować
Serio, szpilki są niewygodne, szkodzą zdrowiu. Można raz na jakiś czas założyć do czegoś, ale na dłuższą metę są najzwyczajniej w świecie niepraktyczne. Obcasy łatwo złamać, zgubić flek, zwyczajnie wykrzywić - nawet jeśli kupiłaś drogi model w dobrym sklepie, reklamacje trwają miesiącami a producent robi wszystko żeby wcisnąć Ci z powrotem popsute buty. Serio, adidaski, trampeczki, jakieś pantofle na płaskim obcasie są sto razy wygodniejsze i "tańsze w eksploatacji".

Gość ariam
zakładaj szpilki 6cio cm i po problemie. Będziecie równi

Gość Dorocia1990
Ale nie potrafię na takich 6-cm chodzić i są niewygodne a te 10-12 cm mają koturn z przodu i są stabilne i te mi się baaardzo podobają a takie do 8 cm już nie...

Gość Jestes wkurwiajaca
Jebnieta w mozg.

Gość pyskata ania
Pitolisz... ja mam 169 i chodze w 16 cm szpilkach. Jak kogos gryzie po oczach niech nie patrzy,mi sie podoba.od wielu osob-facetow! Slyszalam,ze fajnie wygladam.

Gość Dorocia1990
Serio-zazdroszczę niższym dziewczynom-nawet myślałam,żeby nogi skrócić bo i tak są długie a byłabym niższa :(

Gość Dorocia1990
Ostatnio jakaś baba na przystanku powiedziała,że jestem za wysoka jak na dziewczynę :(.A ona miała 155-160 więc sama też za wysoka nie jest...Chciałam jej powiedzieć,że ona za to za grubą dupę ma ale w końcu tylko załapałam kompleks,że nawet ludzie naokoło widzą,że za wysoka :(

Gość slythia
skrócić sobie nogi.. chybacie pojebało. jedynym atutem wysokich dziewczyn sa wlasnie dlugie nogi a ty chcesz je skrocic zeby nosic buty majace na celu optyczne wydluzenie nóg. no posrało cie po prostu.