Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalija majowa

Uwaga uwaga. Szukam męża

Polecane posty

Gość Mam 54 lata
To która w końcu jest prawdziwa? chciałem jeszcze o coś zapytać...

Gość Konwalija majowa.
ja jestem prawdziwa,co chcesz zapytać? trochę stary jestes dla mnie :-)

Jak "Mam 54 lata" też się zaczerni, to już żałosny podszyw nie będzie miał tu czego szukać :)

54 - dziękuję Ci bardzo za propozycję, ale nie chciałabym, by ktoś był moim cieniem. Wolę, byś pozostał człowiekiem, żył pełnią życia i życzę Ci szczęścia, bo, mam nadzieję, jeszcze wiele dobrych lat przed Tobą. Jarku, nie rozumiem Twoich słów. Oczywiste jest, że z ludźmi rozmawiam, a z bliskimi tym bardziej. Podszywku - zdradza Cię zaczynanie zdań od małej litery. A pode mnie nie podszyjesz się już.

Gość Konwalija majowa.
biedni ludzie:-(

Podszywie z 20:42. Czym Ci zawiniłam, że bezczelnie próbujesz zepsuć mi temat? Sprawić, że wydam się moim rozmówcom osobą z rozdwojeniem jaźni albo chamem?

Gość Mam 54 lata
szkoda,bo ruchać się chce a tu wielki chuj

Ja jestem prawdziwa - ale z literką L, trudno odróżnialną od I. Zapomniałam, że na Kafeterii można zaczernić łudząco podobny nick, jeśli w nazwie jest owo l.

Gość Konwalija majowa.
jarek powiedz czy ta dzieczyna z kafe przesłała ci swoje nagie fotki?

KonwaIija majowa On już chyba nie napisze, bo stwierdził, ze to jego ostatni post... - spieprzaj stąd kretynko!!!!! Faktycznie nie rozumiem tego, jak można być taką skończoną idiotą, musisz się bardzo nudzić kretynko

Gość Mgr.
spieprzyliście temat. szkoda :-O

Gość Mgr.
już miałem kindybała w ręku i już dobrze szło,trysnął bym jak nic:-(

Chyba rzeczywiście nie ma sensu tu rozmawiać. Dziękuję Ci 54-latku oraz wszyscy którzy okazaliście mi trochę życzliwości. Bardzo mi to dziś było potrzebne. Natomiast jest mi smutno, że mimo, iż nikogo tu nie skrzywdziłam, wzbudzam taką bezinteresowną zawiść, że można się ze mnie naigrywać i udawać, że jestem osobą złośliwą czy niekulturalną.

Nie jest spieprzony, teraz już każdy rozpoznaję kretynkę która specjalnie zakłada sobie czarny nick z I zamiast L byle się podszyć.Co za żenada.

Nie przejmuj się Po prostu jakaś obleśna obrzydliwa baba zamiast zająć się czymś pożytecznym robi z siebie idiotkę Jak widziałaś są tu życzliwe osoby, na pewno będziesz miała z kim porozmawiać. Mi też jest dziś smutno, ogólnie wieczorami mi smutno, bo zawsze spędzałam ten czas z chłopakiem. Teraz wszystko się wali,związek w rozsypce. Ciężko jest w takiej sytuacji.

Gość Mgr.
majka skąd jesteś?

Ojejku jaka tyś biedna... Jakis jełop cie olal, stwierdzil ze nic dla niego nie znaczysz i ze ma lepsze rzeczy do robienia niz marnowanie czasu z tobą, a ty za to smucisz się i wylewasz łzy w poduszkę :D:D:D

Gość Mam 54 lata
Nie smuć się tym i nie zwracaj uwagi na głupie odpowiedzi a unikniesz nieporozumień niepotrzebnych konwersacji. Po prostu nie odpowiadaj na głupie odpowiedzi i ich ignoruj. Odezwałem się do Ciebie by troszeczkę z tobą popisać więc nie masz mi za co dziękować lecz ja tobie powinienem podziękować że się odezwałaś:)

Gość Mam 54 lata
Konwaljo podszywy sa zazdrosne bo ja mam cos czego nie maja oni,mam żylastego,twardego, długiego badyla w sam raz na twoje trzy dziurki