Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja88

prawie niewidoczna druga kreska na teście ! czy to ciąża???

Polecane posty

Gość kaja88

Witam, ostatnio dostałam @ 10.03... był on okropnie bolesny i inny niż zawsze , miałam tylko dwa dni mocniejszego krwawienia, któremu towarzyszyły bardziej skrzepy niż krew. później już przez następne 5 dni lekkie plamienia, wręcz bardzo rzadkie. @ przyszła dwa dni przed terminem , dodam, że w tym cyklu w ogóle nie bolały mnie piersi. Od tygodnia mam mdłości , ale nie są one aż tak uciążliwe a do tego cały czas bolą mnie jajniki, jestem senna i okropnie rozdrażniona :(( wczoraj, późnym popołudniem robiłam test ciążowy , na którym pokazała się wręcz "niewidzialna " druga kreska , przyglądałam się mu pod każdym kontem i byłam pewna , że cos tam widzę!! dziś budząc się rano od razu poleciałam do testu i w świetle dziennym ta kreska jest już bardziej wyraźniejsza, jednak nadal blada. Już sama nie wiem co mam o tym myslec, poniewaz wiem , ze taki test powinno sie od razu wyrzucić, bo mogą zachodzić różne reakcje. Czy któras z was tak miała i okazało się to ciąża? proszę o odpowiedz!

Gość marttikka
zrób drugi test i będzie wszystko jasne

Gość kaja88
a jak to jest z ta blada kreska???

Gość kaja88
jest tu ktoś, kto miał podobnie? :(

Gość aswerq
powtórz test jutro z rana

Gość kskksk
to ciąża, jak nie ma ciąży nic ci się nie pokaże , wiele razy robiłam test i jak była ciąża to była słabiutka kreseczka potem za kilka dni już wyrazniejsza a jak ne było to żebyś nie wiem jak kombinowała nic nie zobaczysz, a z tymi reakcjami chemicznymi na testach to jakaś bzdura, bardzo rzadko testy mają jakiś wady, jasne jak dziewczyny robią przed terminem czasem im wychodzi pozytywny a potem przychodzi @ , ale to zazwyczaj ciąże biochemiczne, też miałam kilka takich testów a potem była @, wg statystyk 20% ciąż kińczy się poronieniem dlatego nie należy robić testów wcześniej najlepiej jak się wredota spózna, ale w twoim przypadkuto ciąż powtórz za 3 dni z porannego moczu zobaczysz że kreska będzie mocniejsza, powodzenia

Gość ZmartwionaMama
Jak ja robiłam test ciążowy, to też miałam sytuacje że druga kreska było ledwo widoczna... Moja mama mówiła, że to na bank nie ciąża skoro test nie pokazał dokładnie, ale ja po prostu czułam że jestem, byłam wręcz przekonana że jestem w ciąży mimo iż okres spóźniał mi się zaledwie dwa dni. Czułam się inaczej mimo ze nie miałam od razu objawow ciąży, żadnych wymiotów, ani nic. Poszłam do ginekologa nastęnego dnia i się okazało że to 4 tydzień ciąży i dopiero po tej wizycie miałam mdłości itp objawy . Powinnaś dla własnego spokoju pójsc do ginekologa :) Pamiętaj, ze dziecko to najpiękniesza chwila w życiu kobiety, nie zależnie od wszystkiego :)