Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2333333333

jak mam wyjsc z tego dołka?

Polecane posty

Gość emilka2333333333

przez ta zime wpadłam w jakieś straszne kompleksy , mam wrazenie ,że zbrzydłam mimo ,że pozornie nic sie we mnie nie zmieniło , nie chce mi sie nawet nigdzie wychodzic , poprostu tragedia . codziennie popadam w dołki , czesto płacze.... w tamtym roku tak nie było , miałam o wiele wiecej energii do zycia , byłam pewna siebie w miare. może to ta pogoda mnie tak dobija? sama nie wiem, ale martwie sie juz troche bo chciałabym być w dobrym nastroju , miec wiecej energii do zycia ,a ja ciage popadam w smutki mimo ,że tego nie chce....

Znajdź sobie faceta, który będzie Cię wspierał, zapewniał jaka to jesteś śliczna, cudna, fantastyczna, komplementował Cię na każdym kroku, uświadamiał o cudnych częściach Twojego ciała, niesamowitych nogach, boskich piersiach, fantastycznych oczkach, nieziemskim spojrzeniu.

Gość emilka2333333333
i najgorsze ,że to trwa od stycznia praktycznie cały czas ... no może miałam pare tych lepszych dni i czasem staram sie usmiechać ,ale to jest trudne , ogolnie czuje sie taka beznadziejna bez reszty ostatnio... do tego mam bardzo cieżkie egzaminy w tym roku (na prawie ) i martwie sie jak sobie z nimi poradze bo własnie powatzram ten rok i to jest moja ostatnia szansa

Gość emilka2333333333
mam faceta ,ale on mnie czasami tez potrafi zdołowałac ,że sobie nie poradze itd. a komplementy słysze od obcych ludzi przeważnie ,ale jakoś nie chce mi sie w nie wierzyć ... cieżko mi jest ,do tego stopnia ,że nie wychodze nigdzie z koleżankami , ciagle im odmawiam , boje sie ,że sie w koncu obrażą :( ale ja nie czuje sie na siłach czasem z nimi wyjsc poprostu

Gość Dyonizy
raz pod wozem, raz na wozie, taka sinusoida w życiu jest , prawdopodobnie potrzebujesz jednego małego sukcesu aby stanąć na nogi i uwierzyć w siebie

E, to facet marzenie, tylko się teraz nie dołuj faktem, iż masz takiego faceta! ;) Może nie posiadasz wiedzy, dzięki której byłabyś pewna, iż zawsze i wszędzie sobie poradzisz. Brak takiej wiedzy może wynikać z nieodpowiedniego przygotowania do życia, tudzież z braku odpowiedniego planu na życie, który to skutkowałby pozytywnym nastwieniem oraz posiadaniem sporych chęci do życia.

Gość emilka2333333333
up