Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana7890

powiedzial ze mnie nie kocha co dalej ... pomocy

Polecane posty

Gość zaklopotana7890

hej dziewczyny jestem zalamana i nie wiem co mam zrobic .. jestem z moim mezem juz 4 lata mamy 3 letnia corke i kolejne w dorodze .. dowiedzialam sie ze mial /ma drobny flirt tak mi mowi.. oznajmnil mi ze mnie nie kocha juz bardzo dlugo jest ze wzgledu na corke .. lecz nie chce sie rozstac . mowil ze chce sprobowac ale nie widze u niego zadnych checi nie chce sie przytulic nie rozmawia ze mna czuje sie odzucona bo wiem ze on do mnie nic nie czuje .. boli to straznie bo ja mimo niektorych wydarzen kocham go i bardzo .. ale czy powinnam sie meczyc w takim zwiazku gdzie nie widac checi zmiany

Gość ! Terenia !
A który normalny facet cię zechce z dwoma bachorami? :O

Gość blavj
prowo,

Gość zaklopotana7890
wypraszam sobie moje dzieci nie sa bachorami ... ja nie mam zamiaru szukac sobie kogos innego .. chyba ktos cos zle zrozumial

Gość Mikołaj.
Autorko ignoruj posty Tereni bo to skończona idiotka i kaleka umysłowy, który obraża wszystkie kobiety mające dzieci. xxxx Cieżka sprawa, współczuje Ci. Ja bym odszedł na Twoim miejscu, nie koniecznie od razu wziąć rozwód, ale chociaż sie odciąć od niego. Domyślam się, że będzie Ci ciężko. P.S. Bez obrazy ale Twój facet to gnojek.

Gość 1212121212
przeczytaj sobie ksiazke "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" a nastepnie ochłódź waszą relację, on się spodziewam Twojgo błagania i proszenia, zdystnsuj się, miej honor. twoj mąż przezywa zauroczenie inną, ale myślę, że da się to odkrecic. Poza tym z ręką na sercu spytaj siebie czy na pewno jesteś zadbaną kobietą i czy na pewno przez dzieci mąż nie poszedł "w kąt"

Gość tak się dzieje jak się wpada
po kilku miesiącach/tygodniach znajomości :-O więc teraz nie miałcz, bo on cIę nigdy nie kochał, wiec nie mógł pzrestać :-O skoro jesteście razem 4 lata, a córka ma 3, to łatwo policzyć,z ę wpadka była po kilku miechach znajomosci :-O

Gość ! Terenia !
Mikołaj. - Zważaj na słowa, zje­bie :O A piszę prawdę, jak zostawi swojego niedorobionego mężulka to żaden facet jej nie zechce z gówniara i noworodkiem na cycu :O

Gość co mam myśleć
przecinków zacznij używać

Gość zaklopotana7890
to nie zadna wpadka znamy sie juz 10 lat a 4 lata malzenstwa .. terenia ja nie potrzebuje faceta ty widoczenie bez faceta nie potrafisz zyc .. nie wiesz chyba co to dzieci....mozliwe ze sie zauroczyl tez tak uwazam .. wiem ze trzeba ochlonac .. ale jak odejde od niego pojdzie do niej a pozniej to wogole i nie bede miala ochoty na niego spojrzec jak wroci po kilki dniach/tygodniach/miesiacach bo wiem ze byl z inna a nagle mu sie przypomnialo o rodzinie ..... nie jestem zaniedbana stara sie zachowywac i dbac o sieie jak zawsze wiec watpie ze to jakis blad pojawil sie w tym kierunku