Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afseeeee

Rodzice nie pozwolili mi wyjechać do faceta na święta!

Polecane posty

Gość afseeeee

Otóż mam 27 lat i mieszkam z rodzicami. Tak mi się w życiu potoczyło że wpakowałam się w długi, miałam problemy z prawem i zostałam samotną matką. Po prostu jeden wpakował mnie w długi i w problemy z prawem, drugi zostawił mnie samą w ciąży a teraz poznałam trzeciego faceta. Jego rodzice zaprosili mnie na święta, chcieli mnie poznać ale rodzice nie dali mi na to zgody. Jestem na nich taka wściekła, kto wie. Może teraz ułożyłabym sobie w końcu życie. Najstarszy brat, który nie ma rodziny właśnie wyjechał na czas świąt za granice. Drugi brat z żoną, synami oraz córką pojechał do swoich teściów. A ja jestem zmuszona spędzać święta z rodzicami oraz dziadkami ze strony taty bo właśnie będzie wyjeżdzać do dziadków.

Gość _johny_bravo_
???? 27????serio????

Gość rewww
i słusznie!

Gość afseeeee
Tak, mam 27 lat ale mieszkaniowo jestem uzależniona od rodziców. Mam kontrol na każdym kroku. Zarówno alimenty jak i moja wypłata trafia do rąk moich rodziców, kontrolują wszystkie moje wydatki, moje kontakty z ludźmi bo nie chcą bym znowu wpakowała się w długi czy została po raz drugi kobietą samotnie wychowującą dziecko. Nie mają do mnie kompletnie zaufania.

Gość _johny_bravo_
ciekawe dlaczego;)

Gość koleś 123
uciekaj z domu pod osłoną nocy

Po prostu jeden wpakował mnie w długi i w problemy z prawem, drugi zostawił mnie samą w ciąży a teraz poznałam trzeciego faceta. ----poczekaj na 4 ktory cie wyreczy w mysleniu :)