Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syndiiiii35

Pigułki- Syndi35- Wasze opinie

Polecane posty

Gość syndiiiii35

Witam :) Mialam okropne problemy z aleriga skorna,leczylam sie dlugo u dermatologa,po kilku latach mi sie nawrocil radzik rozowaty. Juz twarz dochodzi do siebie,robilam badania hormonalne i wspomagajaco typowo leczniczo dostalam syndi35 ,wzielam dopiero 5szt i jak narazie czuje sie dobrze,mam nadzieje,ze pomoga na twarz,piersi zaczynaja sie robic nabrzmiale,mam nadzieje,ze podskocza ;) hehe chyba wczesniejsze mialam zle dobrane,bo bralam lesinelle-tanszy odpowiednik ywasminelle i wtedy wlasnie sie zaczela ta alergia,na poczatku wysyp krostek,nie tolerowalam,zadnego kosmetyku,kremu niczego...nie wspomne o oczach,w zyciu nie mialam problemow,a teraz ciagle opuchniecia powiek,nie ma mowy nawet o hypoalergicznym tuszu,zaraz zapalenie spojowek i owrzodzenie wewnatrz chrzastek laczacych rzesy z powieka...nie wiem juz czym zmywac oczy by nie podraznialo,ciagle krople ,masci...przy okazji moze ktoras moze polecic sprawdzone hipoalergicznie nie za drogie mleczko do demakijazu? Wracajac do tematu jakie sa Wasze odczucia przy stosowaniu Syndi35? jak sie czujecie,i jakie sa efekty? bede wdzieczna za info...pozdrawiam

Gość Justyna...23...
Do demakijazu polecam wode micelarna firmy bourjous. na wizazu mozesz o niej poczytac. Natomiast syndi to to samo co diane i ja bym odradzala to brac, bralam zaledwie 4 miesiace a jak odstawilam to tak mi zaczely wlosy wypadac ze zostalam prawie lysa, powazne mialam doslownie garsteczke wlosow tak mi lecialy.

Gość syndiiii35
dziekuje Justynko,poszukam sobie tego :) o kurcze,moja siostra bierze je kilka lat i nic jej sie nie dzieje,tez dostala leczniczo na buzie,ja tylko na pol roku by wyleczyc buzie i wracam na YaZ sa najlepsze,wole zaplacic drogo a miec jak najmniej inwazyjne piguły anty ;)

Gość Justyna...23...
Ja jak bralam to tez nic mi nie bylo, buzia sie oczyscila, wlosy sie nie przetluszczaly, piersi urosły, zero jakich kolwiek skutkow ubocznych podczas brania ale jak odstawilam to wydalam 400 zl na dermatologa leczac wypadanie wlosow... Teraz tez jestem na pigulkach bo probuje leczyc ten cholerny tradzik ale cilest mi zupelnie nie pomaga, bralam tez atywie to bylo jeszcze gorzej. Ciezka sprawa z tymi hormonami aby je odpowiednio dobrac. A ta wode micelarna to w razie czego w rossmanie kupisz, byla w promocji w tamtym tygodniu, moze jeszcze jest ;)

Gość syndiiii35
Justynko,wspolczuje,to fakt hormony ciezko wywazyc,ale powinien ci gin dobrac na podstawie badan hormonalnych w takim wypadku...cilest bralam,to konskie dawko i szczerze mowiac gowno,zle sie czulam,migreny,nudnosci,sa okropne najlepsze sa Yaz najlzejsze dla organizmu,wiadomo,ze kobiety decyduja sie na te tansze jak novynette,harmonette,ale to niestety sa inwazyjne pigułki...ja musze sindi leczniczo,pozniej wracam na yaz :) dzieki,podskocze po swietach ;)

Gość Justyna...23...
Ja mialam robione badania hormonalne i dostalam po nich wlasnie atywie po ktorej bardzo zle sie czulam, zmienilam na cilest ale on na tradzik nie pomaga nic. Bylam przed swietami u gin i mowie ze chce jakies inne bo atywia i cilest mi nic nie pomagaja na tradzik a pani doktor mysli mysli i mowi a to damy teraz Bonadea. Wrocilam do domu, czytam na necie co to za tabsy a tu sie okazuje ze to zamiennik atywii. Ginekolog nie wiedzala tego i dala mi te ktorych nie chcialam tylko pod inna nazwa. Bylam w szoku, a ta lekarka uchodzi za naprawde dobrego specjaliste

Gość syndiiii35
no to ladnie :/ tez nieraz sie przejechalam na ginach,tez mam dobrego pana i on mi wlasnie powiedzial,ze leczniczo na buzie,hormony to tylko sindi35,najgorsze postacie tradzika leczy...zmien gina Kochana,bo szkoda zdrowia :)

Gość Justyna...23...
Albo zrezygnuje z hormonow i bede zyc z moim tradzikiem :)

Gość syndiiii35
Justynko,raczej to zbyt uciazliwe... wiem cos o tym,zmien gina i popros o skuteczniejsze,wymien mu co bralas itd,na pewno Ci pomoze :)

Gość drusilla
Niestety musisz liczyć się z tym, że po odstawieniu tabletek (a kiedyś w końcu jakieś odstawisz) pryszcze wrócą. Może warto iść po retinole do dermatologa?

Gość Justyna...23...
ja sie strasznie boje retinoli. Ja mam ogolnie slaby organizm w sensie - cienkie slabe wslosy, ciagłe infekcje pochwy a po retinolach slyszalam ze takie infekcje sa nieuniknione przez zmiane srodowiska pochwy a poza tym skutki uboczne mnie przerazaja a po nich tradzik tez moze wrocic, wiem bo kolezanka brala i po kuracji wszystko jej wrocilo. A z innej beczki ja pracuje z osobami głeboko uposledzonymi i znam sie na przyczynach takich urodzen i wiem jakie dzieciaczki sie moga urodzic po retinolach...