Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexx1222

jakie znacie sposoby na facetów,aby ich rozkochac w sobie?:)

Polecane posty

Gość Alexx1222

Dziewczyny albo tez jest to prosba do facetów o poradę :) Jak sie zachowywac, co robic aby facet nie tyle co szalał za kobietą, ale chociaz zeby mu na niej zalezało. Czy lepiej grac taką niedostepną czy moze llepiej wychodzic z inicjatywa?:) Dodam, ze on wie ze sie podoba dziewczynom i czuje, ale nie mam pewnosci, że jest na takim etapie przebierania miedzy dziewczynami. I tez mam takie podejzenie ze jestem jego awaryjną, albo ze on sama nie wie czy chce z kims byc. Wy co byscie roiły? czy dały spokoj z takim chlopakiem, dodam ze baardzo przystojn:)

Gość ona30...
Na pewno nie pozwól na bycie jak zapas Jesli na to pozwolisz to już zawsze zostnaiesz kołem zapasowym.

Gość Alexx1222
czyli co mam nie byc na jego kazde skinienie? a jak do mnie sie odzywa (pisze smsy) to nie odpisywac, czy jak? poradzdzcie bo ja to jestem zielona w tych sprawach:( Ale faktycznie bycie zapasową to jest jedno z najgorszych rozwiązan:( Jak temu zapobiec??:)

Gość ona30...
po prostu zakończ temat przestań utrzymywać z nim kontakt. Jesli coś do Ciebie czuje to ogarnie się szybciej niż myslisz, a jeśli ma cią gdzieś to po co czekać na kogoś z kim i tak nie będziesz