Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniezka001

Jak znależć dobrą nianie ??? Wrocław

Polecane posty

Gość Sniezka001

Mamy z Wrocławia i nie tylko jakie sa Wasze doświadczenia w szukaniu niani z ogłoszenia ? Czy zostawiłyście dziecko pod opieka osobie obcej nie z polecenia? o czym trzeba pamiętać i na co wrócić uwage przy rekrutacji takiej niani Czy lepiej się sprawdziła osoba młoda czy starsza i jakie są stawki godzinowe? Dziekuje za Wszystkie odpowiedzi

Gość czerwonamiśka
Chyba nigdy nie masz 100% pewności jaka będzie, ale opinie dużo mówią. Tutaj masz kompendium wiedzy o poszukiwaniu dobrej opiekunki, proste rzeczy, ale warto zerknąć http://celnie.pl/opiekunka-do-dziecka-we-wroclawiu Wydaje mi się, że dużo zobaczysz po pierwszym spotkaniu jaka będzie ta osoba. Wiek nie ma znaczenia i młodzi, i starsi mają dobre podejście. Od niektórych aż bije miłość do dzieci, zwracam tez uwagę na energię - chciałabym żeby taka osoba, zachęcała dziecko do aktywności - nawet małej.

Gość paulina422134
Kilka ze swoich kandydatek na nianie sprawdziłam z pomocą detektyw Skrzypek, w końcu miałam im powierzyć dom i swoje dziecko więc musiałam mieć 100% pewności, że to co mówią o sobie jest prawdą. Okazało się, że kilka z nich mnie oszukało w sprawie swojej przeszłości i tylko jedna z czterech dziewczyn mówiła prawdę. Ola jest już z nami 2 lata i na pewno nie zamienię jej na inna nianię.

Gość gość
Witaj. Ja swoją nianię znalazłam na OLX, początkowo miałam sporo wątpliwości, ale wyjścia nie miałam, bo jedyna niania z polecenia kompletnie nam nie podpasowała. Na ogłoszenie odpowiedziało sporo sensownych osób. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na nianię z naszej okolicy, 45-letnią, nasz synek jest pierwszym dzieckiem, którym się opiekuje(więc nie zawsze doświadczenie jako niania jest najważniejsze), jest bardzo zaangażowana i ogarnięta, a synek ją uwielbia. Do obowiązków niani należy wyłącznie opieka nad dzieckiem, jedzenie przygotowuję ja, Pani tylko podgrzewa. Jeśli chodzi o kwestie finansowe to płacimy jej 2000 zł na rękę, pracuje od 7:30 do 15:30, kilka dni w miesiącu do 17, ale też około 4-5 dni w miesiącu ma wolne. Płacimy jej stałą pensję bez względu na to, czy my gdzieś wyjeżdżamy czy też ona potrzebuje wolne.