Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile,kgg

Czy da rade schudnąć 12kg w 2miesiace?

Polecane posty

Gość ile,kgg

by pod koniec maja byc sexi laską?

Da radę. Dla chcącego nic trudnego. Ja zjechałam ponad 10 kg w niecałe 2 miesiące. Zależy jeszcze jakie masz ciało, bo mi w tak szybkim tempie na szczęście nic potem nie zwisało... Chociaż i tak mi te 10 kg wróciło podczas ciąży :D

Gość LKGHJKL;O';
Jeśli ma sie silną wolę i motywację to wszystko się da, ale moim zdaniem to jest kompletna głupota bo powinno sie chudnąć powoli a nie na wariata. Potem będziesz miała efekt jojo. Ja też zauważyłam że lepiej jest np mniej cwiczyć ale codziennie niż więcej ale rzadziej, że systematyczność daje lepsze rezultaty niż porywanie się z motyką na słońce. Po paru takich miesiącach ćwiczeń po 25 minut ciało nie bedzie nimi ani zmęczone ani nadmiernie obciążone bo oprócz ćwiczeń jeszcze pracuję fizycznie. Bywało że jak ćwiczyłam po 1 h lub 1,5 h to baaardzo szybko mi się to nudziło i rezygnowałam nawet nie doczekawszy jakichś efektów a teraz myślę sobie to tylko 25 minut a wiem że warto bo widzę że ciało lepiej wygląda. Pozdrawiam

Gość a co mi tam!
da rade, tylko potem efekt jojo, bo zeby tyle schudnac trzeba znacząco ograniczyć posiłki, schudniesz i wrocisz do starych nawyków, bo dlugo sie glodnym chodzic nie da

Gość kaftanikbezpieczenstwa
da radę. znajomy mojego ojczyma w 3 tygodnie zjechał 17 kg, bo jechał jedynie na wodzie i twarogu

Gość ja zrzucialam 17
ja zrzucilam 17 kilogramów od stycznia....ale piję tylko kefir, jem pieczoną piers z kurczaka i bialy ser to wszystko, cwicze 3 razy w tygodniu, nic nie wisi, wszystko gra, ale nie bede oszukiwała, że jest łatwo, czasami chce mi sie wyc!

oczywiscie nawet i 20 kg tylko na samych warzywach oprucz straczkowych