Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mabella

muzyka weselna - woj. mazowieckie/lubelskie

Polecane posty

Gość Mabella

w związku, że mieszkam w Łukowie i tutaj też chcę ze swoim partnerem wyprawić wesele, chciałabym prosić o opinie zespołów z Mazowsza oraz Lubelszczyzny. bardzo proszę o pomijanie tych ze stolicy, są tam ich setki, ja naprawdę nie zamierzam z żadnej z nich skorzystać. interesują mnie skromne zespoły, nie więcej jak trzy osoby, najlepiej z wokalistką. uwaga! - zależy mi też na tym, aby w repertuarze były zawarte nagrania latynoskie!!! sama uczyłam się tańca, niedawno skończyłam kurs i interesuje mnie muzyka pod rytm latino. jeśli jakiś zespół jej nie prezentuje, nie ma o czym wspominać. to moja rygorystyczna zasada. oczywiście mają grać też inny rodzaj muzyki, różnorodny, aby goście dobrze się bawili. sama jakość i przednia zabawa to chyba warunki nie wymagające komentarza. liczę na rzeczową dyskusję.

Gość a dasz im jesc?
czy beda musieli zabrac ze soba kanapki?

Gość maksi seksi
polecam zespol Lavers. biora drogo ale swietnie graja i co chcesz to zagraja. u nas na weselu bedzie zespol Spectrum. tez zagraja to co chcemy. Kraft tez jest spoko

Gość IwonaMMMMMMMM#
może Vivo z łukowa fajnie graja a wokalistka głos ma rewelacyjny zreszta sama zobacz na youtubie plusem jest że biora niewiele a skład 4os

Gość 786654
Witam, ja moge Ci polecić zespół muzyczny GEST według mnie są bardzo fajni z reszta gościom tez sie podobało. Byli na naszym weselu niedawno i wszystko fajnie przygotowali. Zabawa była świetna wiec pozytywnie.

Gość nadarinka
Można prosić namiary na zespół Gest? Przydałby się link do stronki :) Z góry dzięki :)

nie znam zespołu Gest,ale polecam Ci www.travellngband.pl jeśli chcesz zobaczyć i posłuchac jak i co grają i spiewają,to przyjdź w sobotę do restauracji "Dubrovnik" w W-wie. Chyba graj a w każda sobotę.U moich znajomych będą grali 27 lipca w Czersku

sorry za literówkę,ale jestem po weselu :-p www.travellingband.pl

Gość ramoneczusia
Dam ci link strony do zespołu GEST : www.zespolgest.pl :)

Gość gość
Dziękuję. Bardzo się przydała oferta zespołu Gest. Muszę przyznać, że spodobały mi się ich nagrania znalezione w sieci. Pomagam siostrzyczce znaleźć dobry zespół, tak więc jestem ciekawa czy będzie podobnego zdania.