Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonka1989

Brak ochoty na seks u mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Ilonka1989

Jestem z moim chłopakiem ponad rok na początku kochaliśmy się praktycznie kiedy tylko mieliśmy na to okazję po parę razy dziennie a teraz gdy spędzamy razem czas to on ciągle mówi że jest zmęczony lub śpiący no i odwraca się i idzie spać... Kochamy się rzadko... A jak już się kochany to on szybko kończy i wogóle nie patrzy na moje potrzeby... Zdrada nie wchodzi w grę ponieważ pracuje do późna a resztę czasu spędzamy razem... Dziewczyny co wy o tym sądzicie?

Gość biderka
Hej a ja znam te objawy. Dokladnie tak samo zachowywal się kiedys mój facet jak pojawiły się mu kłopoty z erekcja unikał seksu, ciagle ze zmeczony i ze nie ma ochoty i ze jutro to już na pewno dopiero jak go mocno przycisnęłam to się oworzył i wyzalił, ze nie ma pojecia co się stało ale nie ma ochoty i możliwości tez uciekły.. wypróbowalismy kilka srodkow na potencje i dopiero po kuracji permenem wszystko wróciło do normy.. nic nie poradzisz, szczera rozmowa i okreslenie problemu tylko może pomoc.

Nie chcesz go zdradzić to kup sobie wiarator . Kiedyś mu może przejdzie . Ps. Nie pracujesz na bialolece przypadkiem ?

Gość siq
mój też miał podobny problem, po czasie okazało się że za mocno przejmował się pracą a raczej poszukiwaniem jej.