Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki prezent?

Co na prezent na komunię dla chłopca?

Polecane posty

Gość Jaki prezent?

Taki do 100 zł? Macie jakieś pomysły?

Gość do 100zł to żart?
:D

Gość do 100zł to żart?
czy jedno zero zapomniałaś wpisać?:D

Gość grzmotek
sa takie fajne ksiązki - pieknie wydane np 100 najlepszych wynalzaków, albo 100 odkryc Guinessa - ja bym coś takiego zobaczyła . pewnie ok 80 zł

Gość kfjkafj
Kasa

Gość kup bombonierkę samą
starczy:P

Gość kikla
pewnie, ze żart.

Gość zmylam makijaz...
mysle ze jakas fajna encyklopedie, karnet na basen na rok?

Co złego jest w prezencie za 100 zł :o ? Może jest coś czym dziecko się interesuje i kupić książkę/album o tematyce z jego hobby ? Zegarek

Gość zmylam makijaz...
potwor to komunia to dla niektorych mamusiek nie sakrament a gora drogich prezentow i kasa kasa kasa i tak wychowuja swoje dzieci nie w poszanowaniu czlowieka a w milosci do kasy

zmylam makijaz... ----Masz rację . Ostatnio czytałam wypowiedź kobiety która dała 400 zł (nie była obecna na komunii ponieważ nie dawno co urodziła dziecko oraz spora odległość ) to jej siostra (matka dziecka) powiedziała że jest "jesteś usprawiedliwiona że dałaś tylko 400 zł bo urodziłaś dopiero dziecko oraz to że Ciebie nie było " ...normalnie mnie zatkało :o

Gość ja też mam w tym roku komunię
i tez nie zamierzam sie porywać na ekstra drogie prezenty. Nie zamierzam tez dawać zadnych pieniędzy dziecku, gdyż wiem, jacy są rodzice. Natomiast chcę, żeby była to pamiątka na całe życie.

Gość Jaki prezent?
No właśnie, co złego jest w prezencie za 10 0 zł? Na tyle mnie stać to tyle wydam. Co to za moda, że dziecko musi teraz dostać laptopa, tableta czy coś podobnego? Kiedyś dziecko dostało zegarek i się cieszyło.

Gość Jaki prezent?
No właśnie, co złego jest w prezencie za 10 0 zł? Na tyle mnie stać to tyle wydam. Co to za moda, że dziecko musi teraz dostać laptopa, tableta czy coś podobnego? Kiedyś dziecko dostało zegarek i się cieszyło.

Gość ....,ale dziwne jesteście
ale teraz sa inne czasy i dziecko byle czy się nie zadowoli, a za 100 to nawet dobrego zegarka nie kupisz, kupowałam synowi wiec wiem jakie sa ceny

Dziewczyna wyżej napisała - karnet na basen ;) Też fajny prezent :) Pod warunkiem że dziecko lubi pływać lub jest na miejscu. Ja w tym roku też mam komunię - dziewczynki i nie zamierzam jeść chleba ze smalcem byle tylko się postawić :D

To nie winna dziecka że się nie zadowoli cytuje "byle czym ". Tylko ześwirowanych rodziców :o Ot,co! Teraz to wychodzi na to że jak nie masz MINIMUM 500 zł to nie pokazuj się na chrzcinach,na komunię musisz mieć minimum 1000 zł a na wesele willa z jachtem :o Ja naprawdę się cieszę że w mojej rodzinie nie ma parcia na prezenty,że w tym dniu liczy się zupełnie co innego. Przeciągu 3 lat miałam mnóstwo komunii (chrześniacy i nie tylko) na pytanie "o czym marzysz " padały drobne upominki - książka,gra komputerowa itd albo byś była ciociu.