Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaa aaa

Mój facet spasł się jak ciężarna locha - MÓWIĘ STOP

Polecane posty

Gość Onaaaa aaa

Jestem z facetem 32 lata i w ciągu tych 2 lat on przytył 20 kg. Wygląda obrzydliwie, gruba morda spaślaka, wylewający się brzuch, grube nogi i dupa. Przestał mnie podniecać i spadło mu libido. To nie jest tem sam facet, którego poznałam. Próbowałam go wyciągać na rower, ale on siedzi tylko przez komputerem. Próbowałam gotować zdrowo, a on i tak kupował fast-foody, żłobał piwsko, słodzone napoje i wpieprzał słodycze bez umiaru. Są jakieś granice, charakter się liczy, ale nie można być z kimś, kto cię brzydi i nie dba o twoje wrażenia estetyczne.

Gość Onaaaa aaa
Aha, oczywiście mówię STOP temu związkowi.

Gość jsakaaaaa
i tak będzie, że to twoja wina bo mu tłusto gotowałaś...

Gość nie ciumkająca
Kuzwa co ją bym dała żeby mój przytyl z 15 kg. Ostatnio jeszcze schudl 5 kg

Gość yyyKafeKrytykant
trzeba bylo go nie pasc przez 32 lata

Gość mama dwóch dziewczynek
no właśnie, tyle się mówi o kobietach, które się zaniedbały, odpuściły... a ja po wakacjach miałam spostrzeżenia, że to mężczyźni wyglądają okropnie u boku swoich pięknych kobiet. Byłam nad morzem, codziennie obserwowałam tłumy ludzi, rodziny... spasieni mężczyźni, z ogromnymi brzuchami bardzo mnie zniesmaczyli... szczególnie kiedy ciągnęli siatki z piwem i chipsami a w porze obiadu pierwsi biegli do smażalni po furę frytek i smażone ryby ;-(

Gość lalalalalla132147
Ja też byłam z takim facetem kiedyś... Na początku bardzo przystojny, może nie bardzo szczupły, ale napewno nei gruby. Po 2 latach, żarł jak świnia, pomimo zaleceń lekarzy, ważył 140pare kilo przy wzroście 180cm. Okropieństwo. Rozstępy, pot śmierdzący, piersi większe niż niejedna kobieta! Gdy trafił do szpitala z problemami z wątrobą, lekarze zalecili dietę. I co? 2 tygodnie na diecie, w domu na diecie, u mnie gotowane na parze jedzenie itp, a w drodze powrotnej mcdonald's kfc itp. Kopnęłam mu w dupę za przeproszeniem. Bo jeszcze trochę i opiekowałabym się niepełnosprawnym. Wogóle mnie nie podniecał, nic a nic. Teraz mam chłopaka, który jest drobniutki, je bardzo zdrowo i przede wszystkim go kocham.

Gość gość
up