Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciecieKAWA

kosmetyki be beauty (w biedronce) używacie?

Polecane posty

Gość ciecieKAWA

wiem że może temat na inne forum, ale jestem ciekawa czy mamuśki używają tych kosmetyków. Byłam dzisiaj w biedrze i w gazetce promocyjnej było wiele kosmetyków tej firmy. Ja jak narazie używam jednego kremu do rąk i zadowolona jestem bardzo. A jakie Wy macie doświadczenie w tym temacie? Bo mnie kusi ich niska cena jak będę następnym razem muszę przeczytać jakie mają składy.

Ja używam żelu do mycia twarzy takiego peelingującego za 4,99 i zużyłam już drugą tubkę , kupiłam też mleczko do demakijażu , które jak za bardzo napchałam go na powiekę, to szczypało w oczy, ale to większość tak u mnie działa, cena tez coś koło 5 zł i jestem zadowolona. Wczoraj widziałam jak wyłożyli na półkę żele i mleczka do twarzy w nowych opakowaniach i zamierzam przetestować. I dodam, że nie jestem jakoś skrajnie uboga, używam różnych kosmetyków, a tych zaczełąm używać dlatego, bo biedronę mam tuż obok pracy i gdy nie chce mi sie jechać nigdzie indziej, robię w niej zakupy

Gość pierniczenie, pierniczenie
ja dzisiaj byłam w biedronce i kupiłam siobie sliczne półbuty za 23 zł :D z kosmetyków używałam ejdynuie kremu do rąk i mydła w płynie ale dziś widziałam tam jeszcze np. róz do policzków za 5 zł i zastanawiam się cyz może sobie kupić...dodam, że szukając dla siebie podkładu odpowiedniego używałam nawet tych bardzo drogich np. orginalnych bb i reklamowanych po ponad 100 zł. a idelany okazał sie Soraya który normalnie kosztuje niecąłe 13 zł a w promocji 9,99 zł. Tak więc drogie nie znaczy lepsze.

ja używam z biedronki mleczka do demakijażu. Kremów nie używam w ogóle żadnych, bo mam taką cerę, ze nie ma w ogóle takiej potrzeby (dzięki Bogu!). Nie wiem zatem jaka jest jakość tego mleczka i czy osoby mające problemy z cerą będą równie zadowolone- ja jestem. Kupiłam też kiedyś cienie do powiek w biedronce, bo akurat paletka (4 kolory) zawierały takie odcienie jakich od dawna szukałam- sprawdzają się rewelacyjnie!!! Długo się trzymają i nie schodzą. Z cieni jakie w życiu używałam (a było tego multum bo mam fioła na tym punkcie) to najlepiej wypadają RubyRose :D od ruskich z targu :D Jakościowo nie miałam lepszych mimo, że przetestowałam nawet te drogie ;)

Gość Liliana 1982
mama 6latki :)) - jak sie czujesz ? dawno cie tu nie było Ja używam z biedronki mleczko. tonik. żele pod prysznic, balsam do ciała, sól do kąpieli. krem do rak i jak dla mnie sa dobre .

Liliana witam :) Jak się czuję? Gdyby nie skręcona noga, to byłoby śpiewająco ;P A nie było mnie, bo tydzień przed świętami pojechałam do taty ;) Pozdrawiam :)

ja kupiłam kiedys w biedronce szampon i tak po nim plączą mi się włosy (a nie mam długich), że nie mogę go używać.

Gość jak mozna kupować
róz za 5 zł buhahahahahahahahah to juyz lepiej burakiem sobie poliki wysmarować

Witam . Ja używam szamponu z bebeauty i jestem mega zadowolona ,pięknie pachnie ,perłowy z aplikatorem pomadki z neon colour są świetne ,kolory neonowe intensywne takie jak lubię ,nie zawsze tanie znaczy złe i gorsze Ja osobiście polecam .Pozdrawiam

Gość gość
słuchajcie bałam sie tych kosmetyków, bo były mało znane przede wszystkim z biedrony :D ale podkład MAKE UP COVER KRYJĄCY KOLOR 02 to mega mega sprawa. używałam INGLOTA za 70 zł i innych drogeryjnych tj astor meybelline kazdy min 30/40 zł. ale to jest HIT! teraz jest na promocji(5/6 zł za 30 ml) i ide kupic wiecej min 3 :D

Gość gość
ja też własnie jeden raz kupiłam podkład bb beauty w biedronce i był super, porównałabym go do thrumach!!! Ale nigdy go już więcej nie spotkałam, a kosztował 9,99