Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciecieKAWA

kosmetyki be beauty (w biedronce) używacie?

Polecane posty

Gość ciecieKAWA

wiem że może temat na inne forum, ale jestem ciekawa czy mamuśki używają tych kosmetyków. Byłam dzisiaj w biedrze i w gazetce promocyjnej było wiele kosmetyków tej firmy. Ja jak narazie używam jednego kremu do rąk i zadowolona jestem bardzo. A jakie Wy macie doświadczenie w tym temacie? Bo mnie kusi ich niska cena jak będę następnym razem muszę przeczytać jakie mają składy.

Gość nie uzywam zadnego badziewia
jaka cena taki towar:D

Używam mleczka do demakijażu i jestem bardzo zadowolona, żel pod prysznic również ślicznie i długo pachnie, krem do rąk także fajny, bardzo ładny zapach. Innych kosmetyków nie miałam okazji wypróbować

Gość tgrrg
Ja mam krem do rąk, w promocji kupiony za 2,99, skłąd ma bardzo fajny ale zapach raczej mdły.

Gość oj tammmm przesadzasz
Używam żele pod prysznic balsam do ciała szampon mleczko tonik krem do rak i sól do kąpieli i jestem zadowolona :)

Gość winelówka
ja używam tylko żeli pod prysznic balsamy tez mają fajne z tej firmy.. w sumie bałabym się jakiś kremów do twarzy czy fluidów..:)

Gość robotna85
Dzisiaj sobie też kupiłam dwa kremy z tej firmy pierwszy raz. Miałam dwa kremy do rąk biedronkowe, jeden fajny, drugi kiepski. Mleczko do demakijażu, średnie. Żel pod prysznic, tylko migdałowy z dove.

Gość ciecieKAWA
też mam właśnie obawy przed użyciem kremu lub fluidu. Bo mam cere mieszana i nie chce żeby mnie "zapchały" dlatego jak będę znowu to Przeczytam składy. Ale kosmetyki do ciała balsam żel peeling może się skusze. No nie każdego stać na kosmetyki z najwyżej polki. A te są tanie więc jak się nie sprawdzą to chociaż nie będzie dużo tej straconej kasy