Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala-malusienka

Jak ukarać faceta któremu zależy / zależało

Polecane posty

Gość mala-malusienka

Historia zagmatwa ale jemu zależało, mi także i mogło z tego być coś naprawdę pięknego. Nagle się urwało z jego powodu ;( Chcę go ukarać, żeby żałował bo złamał mi serce. Pracujemy blisko siebie i siłą rzeczy widujemy się prawie codziennie. Potrzebuję Waszych pomysłów. Kara ma nie trwać długo, bo nie chcę żyć zemstą ale poukładać swoje życie. Ale muszę to zrobić:P 1. Na początek zmiana fryzury, kocha moje włosy takie jakie są, taki kolor i długość. Ale patrząc w lustro widzę jego, zaszalałam i zamówiłam dobrego fryzjera, zcinam włosy. 2. Zazwyczaj do pracy ubieram się grzecznie. Idzie wiosna, przynamniej przyszła ta kalendarzowa i pora wyciągnąć z szafy spódniczki. A nogi mam nie takie złe więc to będzie kolejna rzecz. I wiem, że to też zadziała. 3. Oczywiście delikatny makijaż, staranniej wykonany niż na codzień. Inne pomysły ???? :-D Na pewno nie chcę akcji w stylu pocałunki z innym, bo to prawie miejsce pracy i lepiej zachować umiar.

Gość mala-malusienka
mlotkiem po glowie ale dowaliles :P

Gość najmondzejszy
roztyj się

Gość zawzieta_ola
widze zemamy podobny problem :) ej ale nie włosów nie obcinaj, bo jak je lubisz to pózniej bedziesz żałowała znajdz cos innego. no chyba ze robisz to dla siebie i ich nie lubisz