Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristhen

Henna Treatment WAX

Polecane posty

Gość Kristhen

Hej dziewczyny. Czy używałyście może tej maski ? Lub Henna Wax ograniczone wypadanie moc i blask, sprężystość? Jak tak to jakie efekty? Czy one spełniają swoje zadanie i czy włosy nie wypadają aż tak ? Bo mam z tym problem od kilku dni i jak tak dalej pójdzie to będę łysa. pomocy

Gość adea
moja siostra uzywała i jest super ! włosy jej odrosły gęste i błyszczace, całe mnóstwo, nawet na czole jej rosna.powaznie ekstra

Gość Kristhen
a po jakim czasie stosowania jej odrosły nowe? ? i czy były jakieś skutki uboczne? i czy ta maska serio przyspiesza wzrost włosów?

Gość adea
aha teraz używa szamponu przeciw wypadaniu włosów z biowaxu

Gość adea
jakoś tak z 4 miecha, ale super efekt prawie łysa była

Gość adea
nie ma żadnych skutków ubocznych, chyba że zbyt szybki porost włosów

Gość Kristhen
up

Gość Kristhen
No właśnie ja nie wiem czemu, ale od kilku dni wypadają mi nadmiernie włosy brwi i rzęsy ;c

Gość Kristhen
jeszcze ktoś używał?

Gość plasitkowy miś
dołaczam się do pytania

Gość plasitkowy miś
podnoszę.

Gość ilonka21
Ja uzywam ale PILOMAX HENNA WAX od tygodnia... może ktoś się wypowie na jej temat??? :) wydaje mi sie ze to niezly produkt, wlosy zaczely mi mniej wypadac:)

Gość Krithen
no kurcze noo

Ja używam masek z Henny do blondów. Nie wiem dokładnie których, a nie chce mi się sprawdzać, ale ma w składzie keratynę, prowitaminę B5, skrzyp, rumian i hennę. Jest super, włosy są wzmocnione, nie wypadają (a leciały mi garściami), nie rozdwajają się za szybko i nie wiem czy jest ich więcej, ale są przynajmniej wizualnie gęściejsze i się nie plączą tak bardzo. Jedyny minus, to to, że trochę szybciej się przetłuszczają po nałożeniu, ale tak poza tym to nic ;)

Gość Kristhen
ja właśnie przed chwilą miałam tą maskę pilomax , już zmyłam i czekam aż mi włosy wyschną. jak na razie to zauważyłam tylko, że włosy były mięciutkie przy płukaniu bo przeważnie miałam takie szorstkie. zobaczymy jak wychną. juz nie chcę moich wlosow katować prostownicą czy suszarką bo włosy miałam straszne

Gość Kristhen
i z tego co zauwazyłam to jeszcze lepiej mi się rozczesały. wypadać chyba wypadają, ale to stosowac trzeba dłuzej.

Gość Kristhen
No ja mam troszeczkę inną bo nie mam keratyny, prowitaminy itp. ale mam nadzieję że pomoże.:)

Gość ilonka21
krishten ja po 1 aplikacji przy plukaniu zauważyłam jak ty że przy płukaniu są miękkie :) i rozczesują się dobrze a nie plączą jak zwykle :) po wysuszeniu są miłe w dotyku i pachną i zauważysz że włosy mniej wypadają :)

Gość lambadę
ja też jestem wlasnie po 1 uzyciu tej maski i jak na razie widze ze tylko lepiej się rozczesaly i są bardziej miękkie. a powiem ze z rozczesaniem zawsze miałam problemy

Gość Kristhen
no mam nadzieję że zmniejszy się wypadanie, bo jest masakrycznie ;c w ciągu kilku dni włosy zrobiły mi się bardzo cienkie, ale czekam na dalsze efekty :3

Ja mam naturalnie cienkie włosy, a parę lat temu w liceum wpadłam na idiotyczny pomysł zrobienia sobie trwałej, bo zawsze chciałam mieć loki. Potem kilka zmian koloru: blond, brąz, rude, ciemny brąz, brąz i moje włosy miały dość :P A do tego jeszcze prostownica i heja. Ale już jest lepiej, mi ta odżywka naprawdę pomogła.

Gość Kristhen
No ja włosów grubych to tez nigdy nie miałam, takie srednie ale też puszenie się nadawało im objętości że wydawało się ich dużo. Nigdy nie farbowałam, trwałych nic, tylko codziennie suszyłam suszarką, i prostownicą (przynajmniej grzywkę, bo całe włosy starałam się ogarnąć za pomocą suszarki i całe włosy prostowałam może raz na tydzień czy 2 tyg) . ale ostatnio strasznie mi zaczęły wypadać włosy , brwi i rzęsy, także chyba pójdę na badania krwi

Gość ilonka21
krishen ja chcialam do ciemnych ale niestety mam zwykla...

Gość gelko
jezeli wypadaja Ci również brwi i rzęsy to zrób badanie tsh, bo przy chorobach tarczycy tak się dzieje, a wtedy tylko uzupełnienie hormonu poprawi kondycję włosów

Gość Kristhen
Czy też po tej masce miałyście że wam więcej włosów wypadło ? bo teraz podzieliłam włosy na pół i z jednej strony jedno pociagnięcie i ok 6 włosów, z drugiej strony też około 6.. a dziennie to jest masakra jak mi tyle w garsci zostaje. no właśnie mam zamiar iśc na badania.

Gość Kristhen
up.up