Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa.....

Dlaczego w internecie cięzko poznac normalnego przystojnego faceta

Polecane posty

Gość jahsdkhad
bo normalni, przystojni faceci poznają kobiety w realu - podobnie jak normalne, łądne dziewczyny poznają facetów w świecie rzeczywistym. KONIEC TEMATU

Gość dziewczyna po studiach
facet z fotki dno twarz zniszczona trądzikiem tępe spojrzenie:O

Gość to na showupie.tv
on ma na imie sebastian? bo go jakby kojarze :O autorko w Polsce sami brzydale, poszukaj zagranicznego chłopaka ;) ja jestem przecietna, a startują do mnie takie ciacha,że szok :D (naturalnie nie mam na mysli arabów i turasów) poszukaj sobie norwega, rosjanina, niemca albo hiszpana albo portorykanczyka, australiczyka wszystko tylko nie polak!!! !

Gość s89
Tak, szczególnie Ruscy są bardzo przystojni :D Przestań mitomanić szmato :D

Gość karolinaaa.....
nie ma na imie sebastian ale jak można umówic się z kimś takim:O

Gość olaona
żeby być fair, to i swoje zdjęcie wklej, bo tak to ciężko ocenić, czy do siebie pasujecie :-)

po prostu olej gościa:D

jeszcze jakby miał ten trądzik na plecach, ale nie na twarzy... ja np. mam grzybicę stóp i tego nie widać. Gdybym miała grzyba na palcach ręki, to bym nie pokazywała się na zdjęciach.

Gość losiaaa
ja tam poznaję fajnych, przystojnych i inteligentnych ale trzeba uważać bo tacy są pewni siebie. trzeba też pokazać że jest się wartościowym człowiekiem a nie jakimś pustakiem i brzydalem.

Gość milenaaa...
koles porażka,wygląda jak menel spod sklepu

Gość to na showupie.tv
sam jestes szmata i spadaj na gejwskie forum sebastan89 :O kretyn, a ruscy to mam na mysli nie cpunow z ulicy a panow z wyzszych sfer, ale tobie nie dane bedzie takich poznac, sami przegrańcy tu siedzą, autorko poszukaj przystojniaka za granicą, ale nie takiego paszczura jak Felipe

Gość ewdwewefewf
to nie reguła , umawiałam sie wiele razy iw realu i przez net i tu i tu poznawałma róznych facetów i przystojnych i przecietnych

Gość aldonkaaa//
i jak się dziwic że jest tyle singielek skoro tacy faceci chodzą po tej ziemi

Gość ewdwewefewf
a to prawda ,ze obcokrajowcy sa przystojniejsi z reguły od Polaków ,ale to nie znaczy ,że Polak nie może by c przystojny

Gość klarysa rysa na szkle
haha

Gość Marzycielkiki
Te dziewczyna po awf (i nie zmieniaj nickow) to przykre że ten brzydal z fotki cie olal/żaden na ciebie brzydulo nie spojrzy to się wyżywasz na jakoś menelu wstawiajac co drugi dzień jego fotki :O żałosne. Wiecie co wam proponuje? Spójrzcie w lustro piekne panie :) i zastanówcie się tymi małymi mózdzkami czy miałyście wpływ na to jak wyglądacie, tak dobrze myślicie ten brzydal nie miał również na to wpływu :) a teraz won marzyć o facecie ze szwecji, bo z tego co się orientuje dla norwega Polka to wieśniak, wola hiszpanki, ładniejsze :)

Gość kamilllaaaa
facet wygląda jak menel z mojego miasteczka:O w życiu bym się z takim nie umówiła

Gość Marzycielkiki
I nie uwierze że same jesteście ładne, brzydule pofrustrowane. Ładne brzydkich traktują jak powietrze. Założe że jak was piekne panie kiedyś może jakiś przystojniczek będzie na brutala gwałcil (bo może taka fantazję będzie miał) a przechodziłby obok ten brzydal z foty to czy byście wyciągnęly rękę o pomoc. Co za kwasy tu siedzą szkoda czasu na takich zjebow 🖐️ ps założe się że połowa wypowiedzi to ta sama kretynka pisała, bo zadziwiająco ten sam styl, nie wnikam 🖐️

Gość pierwsze sklysze,zeby Ruscy by
li przystojni,przewaznie wiocha podaje,jedyny Rusek,ktorego bym z lozka nie wyrzucila to ten aktor,Peskov

Gość fanka.......
facet z fotki to pewnie prawik koło 40:P

Gość ania z kielieckiego....
koles z foty nie zasługuje nawet na to by go spławic

Gość co za morda..
..