Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jonny

Niski facet o przeciętnej urodzie ma znikome szanse na dziewczyne

Polecane posty

Gość taki sobie jonny

Taki ja na przyklad... Kiedys interesowaly sie mną jakies dziewczyny w czasach szkolnych ale ...potem zawsze biegały za tymi przystojnymi. Teraz jest jeszcze gorzej. Nie szukam żadnej modelki czy bog wie kogo, nie dla psa kiełbasa, znam swoje miejsce w szeregu. Chcialbym po prostu zwyczajną dziewczyne, z wadami jakie i ja mam. Tylko co z tego jesli nawet ;;brzydule;; chcą przystojnych, min 180 wzrostu etc itp Co mi zostało ? Zajac sie sobą, pracuje, bardzo duzo jezdze rowerem, pływam. Niestety sam bo kolegow nie mam, nie chce znac ludzi ktorzy odzywają sie do mnie tylko wtedy gdy potrzebują pomocy albo pieniedzy.

Gość Izuśśśśśśśśś
Dlaczego tak źle myślisz o sobie. Jak jest mądra dziewczyna to zaakceptuje Cię takiego jakim jesteś i nie ważna czy masz 170cm wzrostu czy 190 :-)

Gość offerma
Mądrych dziewczyn nie ma. Te które są, zostały dawno temu zajęte.

Gość stasiek_seksuolog
cóż jony, ja też zawsze chciałem mieć dziewczynę, niestety żadna mnie nie chce. Jestem już na takim etapie, że częściowo pogodziłem się z samotnością. Wiem, że zostanę sam. Ale jeszcze mam taką małą, cichą nadzieję, że być może kiedyś, gdzieś trafi się jakaś która chociaż raz ze mną posiedzi w klubie. Chociaż kogo ja oszukuję. Jony, jedno ci powiem. Postaraj się mieć do tego dystans, nie rzucaj się jak szczupak w sieci bo to nie wychodzi na dobre. Życzę jednak sukcesów.

Gość 11111111121
Dzis jestes na dole, jutro mozesz byc na górze- pamiętaj ;)

Gość Izuśśśśśśśśś
Nie prawda są mądre dziewczyny i nie koniecznie są już zajęte.

Jak już kiedyś piałem. Kobiety uciekają od ZAKOMPLEKSIONYCH facetów. Poszukaj coś w czym jesteś dobry i rób to. Wtedy podskoczy ci samoocena, wiara w siebie. Wtedy staniesz się bardziej pewny siebie, silny wewnętrznie. A kobiety przeważnie lubią silną osobowść :) Nie lamentuj tylko walcz!

Gość yjhjukk
niestety masz nikłe szanse laska zawsze wybierze 185 a nie 175

@yjhjukk Piszesz o sobie a nie o wszystkich kobietach. Jest wielu ludzi osiągających sukces z niskim wzrostem (Kylie Minogue, Madonna, Prince, Salma Hayek). Jeśli ktoś patrzy tylko na wzrost, to potem "zapomina" sprawdzić np. to że facet lubi bić lub pić. Często te które lecą na super ładnego płaczą ... ale ta mądrość przychodzi po latach.

Jak panna wygląda niczym Salma Hayek to dziwne aby się jej nie udało. Jacuś znowu błysnął :D