Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tata ;)

nie mozesz miec dzieci napisz

Polecane posty

Gość samotny tata ;)

witam kobiety ktore nie moga miec dziecka jestem samotnym ojcem i szukam kobiety lecz trafiam na same takie ktore maja juz kilka dzieci a ja chyba nie chce az tak duzo i moze tu znajde kobiete ktora bedzie miala ochote na poznanie faceta z corkami w wieku 4 i 8 lat jesli sa kobiety zaintertesowane zapraszam na gg 15683531 pozdrawiam

hahaha... myslalam ze oferujesz darmowe i anonimowe krycie:D hmm....zawsze sobie tak myslalam...moze to glupie... ale fajnie by bylo miec fceta ktory ma juz dzieci..i przysposobic je...bo ta cala ciaza i ten stres czy wszystko bedzie ok...:) raz nawet przykleil sie do mnie wdowiec z dziecmi......ale byl w wieku mojego ojca:) Ile masz lat? :)

Gość samotny tata ;)
a no tak nie podalem wieku no juz troche tych lat jest bo 35

Gość samotny tata ;)
:(

hmm....lubię dzieci:) i nie mialabym problemu z tym ze ja ich ni e urodzilam... nooo to mlody jestes jeszcze. moge zapytac dlaczego sam?

Gość samotny tata ;)
ogolnie dluga historia samotnosci zona wyjechala z dziecmi az w koncu sad odebral jej a teraz sa ze mna a wyjechala dlatego bo poszukala sobie innego a nie wiem ile masz lat ale bylem w zwiazku przez rok z kobieta ktora ma 50 lat ale nie miala wspulnego jezyka z dziecmi

Oj Marta marta, widze ze Tobie tylko głupoty w głowie. Miałem cie za poważniejszą osobe, ale jesli ty sie nawet wstydzisz do mnie odezwać i wolisz sie zabawiac w glupoty na kafeteri to prosze bardzo. Jeśli dla Ciebie całym życiem jest kafeteria i wolisz ją od kochającego faceta, to współczuje.

Gość samotny tata ;)
jesli masz gg lub skypa mozemy tam popisac bo ja tu pierwszy raz jestem

Gość Taka25
a stać ciebie żeby przyszłej żonie zapewnić byt? (żeby nie pracowała i się wprowadziła?)

Gość samotny tata ;)
ale widze,ze masz tu jakiegoś przydupasa,nie chcę stać na drodze waszego szczęscia

Gość samotny tata ;)
jakis gamon sie za mnie podszywa

Gość samotny tata ;)
bo wiecie rozumiecie,ja tu jestem pierwszy raz,ale juz wiem,że ktos sie podszywa,taki zdolniacha ze mnie

Gość samotny tata ;)
taka moja zona nie musiala pracowac i jej sie w glowie poprzewracalo tak ze n ie pozwole by sie kobiecie teraz nudzilo

ROMANTYCZNY...O CO CI CHODZI? jakie glupoty??? tylko rozmawiam z nim:)poprostu jestem ciekawa jeggo histrori....to cos zlego? juz mi robisz sceny?:D a nasze zasady?? szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek:) taak ,jestem niesmiala...

Gość Taka25
To mało atrakcyjna oferta. Jak już trzeba pracować to lepiej mieć kochanka (jak się nie może mieć własnych dzieci) albo męża (jak się chce mieć własne zieci i chce się stabilności) Nie opłaca się cudzych bachorów wychowywać. Może jescze chciałbyś żeby im matkowała albo dopłacała?

Gość samotny tata ;)
widze ze nie ma tu sansu pisac jesli ktos chce sie odezwac gg jest w pierwszysm poscie

Martuś to ja Ci podziękuje, miałas być tylko skokiem w bok bo ogólnie mam żone, ale nie zasługujesz na moje zainteresowanie, szukaj sobie innego frajera, pa ;)

Gość samotny tata ;)
ja nie jestem tak zdesperowany jak ty i nic nie będe zaczerniał

Gość byczycaaaaa1
W życiu,nie ma takiej opcji. Juz wole nie miec ich wcale niz wychowywac cudze. Kilka razy trafilam na dzieciatych, pozniej same problemy i nigdy nie bylabym na pierwszym miejscu, tu dopiero na trzecim...

Gość samotny tata ;)
no teraz juz sie nikt nie bedzie poszywal zarejestrowalem nick dziekuje marto

NIE Jestem zdesperowana.......ale nie mam nastroju do żarcikow....zeby jakis Przemuś z gimnazjum psuł mi rozmowe:) wiesz? romantyczny-serio,mowisz??? coz ,to tylko internet.......

Gość samotny tata ;)
marto o desperacji nie ja pisalem

romantyczny nie wiem o jakim skoku mowisz....bo ja pisalam ze nie gwaratuję seksu...ale chyba nie doczytales.:* tata-jak masz na imie?:)

Gość samotny tata ;).
Marto to podszyw,wg mnie jestes zdesperowana,latasz jak głupia po tematach i szukasz frajera,pewnie pasztet z ciebie jak żaden

Gość samotny tata ;).
po co ci moje imię? moze jeszcze ile zarabiam itd? wiem,ze tu siedza same brzydkie łapaczki,ale ty przebijasz wszystkie

Gość samotny tata ;)
dodal kropke za nickiem i mysli ze nie widac co za gamon

Gość eeererrtrtttt
a ktora by chciala 35latka ktory posuwal 50latke? chyba jakas desperatka. koles z toba cos nie tak, isc do łózka z kobieta ktora by moglaby twoja matką, dla mnie to obrzydliwe. ja nie chce dzieci ale ciebie tez bym nie chciala

Gość samotny tata ;)
Marto skad jesteś?