Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zołza z 8 ;)

kochanie zamiast mnie sledzic na kafe zapraszam do sypialni na pyyszne winkoko

Polecane posty

Gość ta zołza z 8 ;)

Kochani przepraszam za glupi temat ale musze zadedykowac go mojemu ukochanemu ktory natretnie probuje doszukac sie tutaj moich wpisow:-) skarbie mam ladowarke od Twojego lapka wiec dlugo tam w salonie nie pociagniesz:-) buziaczki zza sciany:-)

Gość DYRDYMALA
TAK NIECH PRZYJDZIE NIECH SE POPATRZY CO ROBIMY

Gość Sesarz pisze do Sesarzowej :D
Nie przyjdę już Zołziątko Kochane. Nie przyjdę. Po tym co wypisywałaś o mnie? I po tym wszystkim innym? - nie przyjdę. Chyba nie dziwi Cię to, prawda? X Nie jestem natrętem i zdaje się też, że tutaj załatwiłem już wszystko. :) Właśnie skończyłem sprawdzanie czy wszystko zostało powiedziane/napisane. Odczytałem też zaległe maile. x No właśnie, apropos mailii, to z tą sukienką, którą odebrałaś, co to miała być zielonym pastelem a okazała się limonkowym neonem - nie farbuj. Na takich materiałach nie da się położyć innego koloru niż "naturalny". A sprzedaż/oddanie jej - to będzie bardzo zły pomysł. Koleżanka/nabywczyni, która spróbuje ją nałożyć będzie tego bardzo żałować, ale to bardzo. Takich sukienek się nie sprzedaje ani nie oddaje. To nie jest towar "rynkowy". To jest bardzo "nie-chodliwy" towar, rozumiesz? Mam nadzieję, że tak. I, że nie gadam "do obrazu". x Mówię Ci to, bo nie chcę abyś znowu zrobiła coś nierozsądnego, delikatnie mówiąc. x Spadam. I nie martw się już o mnie i nie interesuj się, gdzie chodzę, kogo czytam, co piszę, z kim piszę i o czym rozmawiam, gdzie jeżdżę, jakie mam plany, etc. Niczego nie "odbębniłem" w Twojej sprawie i poświęciłem Ci bardzo dużo czasu. Bardzo. X Nie przyjdę Zołziątko. Wiosna się zaczęła. Dla mnie też. :) X pa :) :) Szerokości :)