Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbhgh

egzamin szostoklasisty-zenada zenada zenada

Polecane posty

Gość jkbhgh

trafnie to ktos skomentowal:) Poziom matematyki na przestrzeni lat: matematyk M dzisiaj, 13:43 1950 Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal. 1980 Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa kosztowało go 4/5 tej kwoty czyli 80 zł. Ile zarobił drwal. 2000 Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa kosztowało go 4/5 tej kwoty czyli 80 zł. Drwal zarobił 20 zł. Zakreśl liczbę 20. 2020 Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala.

Gość DorianaRiana
hahaha:D cos w tym jest:D

Gość mama dwóch dziewczynek
dobre ;-)))

Gość bardzo dobre
ja pracujac 5 lat w szkole, mialam wrazenie ze co 3 szostoklasista jest 'usposledzony'( nie obrazajac ludzi naprawde uposledzonych) chodzi mi o tepy wyraz twarzy ,brak jakiegokolwiek myslenia, przerazajace

Gość niech jedzie i niech
tylko nieśmiało dodam, że zdziwilibyście się, ile dzieci pokoloruje drzewka.............

Gość qwertyna
ja mam podobnie w gimnazjum. uczę angielskiego, ale miałam zastępstwo ma matmie, no i robiliśmy zadania - 2 klasa gimnazjum, oni nie potrafili wykonać podstawowych działań na potęgach - podstawić do wzoru i nie potrafili ułozyć proporcji, nawet ci zdolniejsi. są też oczywiście świetni, zdolni, genialni uczniowie, ale tych, ktorzy mają naukę gdzieś jest coraz więcej