Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smuglinka

Biała wydzielina, swędzenie pochwy, okres mi się spóźnia 2 dni, co to może być?

Polecane posty

Mam do was pytanie, otóż współżyłam w chłopakiem 4-5 razy w tym miesiącu, za każdym razem się zabezpieczaliśmy, uważaliśmy. Partner nie doszedł we mnie ani razu, poza tym prezerwatywy zawsze były w porządku. Kilka dni przed okresem strasznie swędziało mnie w miejscach intymnych i znalazłam tam białą wydzielinę. Wiem, że to może być grzybica pochwy, zastosowałam clotrimazolum w czopkach. Teraz swędzi mniej, praktycznie wcale, ale okres się spóźnia od 2 dni. Możecie coś poradzić? Pozdrawiam

Gość mariolka560907
HEJ DZIEWCZYNY, MAM PYTANIE, W KAZDYM TESCIE CIAZOWYM PISZE ZE NAJLEPIEJ GO WYKONAC RANO Z PIERWSZEGO MOCZU, JA WSTAJE ZAWSZE KOLO 4 RANO CZY TAKI TEST JUZ O TEJ PORZE MOGE ZROBIC?? POZDRAWIAM

oczywiscie ze moge ci poradzic, okres nigdy sie nie spoznia! nasz organizm nie dziala jak w zegarku! gdybys wiedziala kiedy mialas owulacje, wiedzialabys tez dokladnie kiedy dostaniesz okres, wedlug mnie owu ci sie opoznila, moglas rowniez nie miec owu wcale - trudno powiedziec, jezeli sie swojego ciala nie obserwuje o o w ciazy nie jestes chyba ze Wam sie gumka zsunela i jakas czesc spermy przedostala sie do pochwy

Gość bystra_09
Okres może Ci się spóźniać z powodu infekcji . i skoro globulki pomogły tzn. że jest to grzybica . A 2 dni to jeszcze nie tak wiele , zależy też ile masz lat i od ilu lat miesiączkujesz. Jeśli już kilka lat to powinnaś mieć regularne miesiączki aczkolwiek dwa dni to jeszcze żadna patologia w miesiączkowaniu :)

aa sorry juz doczytalam facet nawet nie doszedl w srodku - w takim razie ciaza wykluczona

dzięki za odpowiedź bystra_09 mam nadzieje dostać w niedługim czasie miesiączki, bądźmy dobrej myśli. A co do wieku to mam 17 lat, rocznikiem 18.

Gość gddsds
to byl czopek dopochwowy ? bo jesli tak, to wlasnie byc moze przez to, pop prostu oraganizm wyczul cos obcego.. a okres wtedy sie spoznia, gdy np sie ma tez goraczke czy cos, wiec spokojnie :)

Gość bystra_09
Jeśli chłopak miał gumkę i nawet w środku nie doszedł to w ciąży na pewno nie jesteś :) chyba , że w grę wchodzi seks oralny a następnie dotykanie miejsc intymnych . Wszystko zależy od ostrożności :)

Jeżeli chodzi o ostrożność to była ona 100% a nawet 200% Nie było seksu oralnego z mojej strony, a wszystko było robione z zabezpieczeniem. Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość ciąża na sto
procent!!!