Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiojio

Ile wydajecie na 1 pare butow?

Polecane posty

Gość jiojio

Tak srednio?I ile par kupujeie rocznie?

Gość coooooooootyyyyyyy
150zl , na rok z 20

Gość stylish29
rocznie tak ok 6-8 par. ostatnie kosztowaly 200-botki, przedostatnie 360-kozaki. ogolnie buty kupuje zazwyczaj skorzane.

Gość iojioio
chyba 2:D

Gość abcdefghkobieta
zwykle kolo 100zł, z 6-8 par rocznie

Gość ok 1000-1200zł
raz w miesiacu

Gość sedes madein china nie orygina
170-500 wolę droższe a porządne ,i tak z 6 -8 par rocznie więc skromnie.

Gość iojioio
stylish, tak szybko zajezdzasz buty, ze kupujesz 2 pary na kazda pore roku i tak co roku?

Gość iojioio
taaa, wszyscy kupuja 8 par rocznie, czyli przez 3 lata gromadzicie 24 pary butow, jaaasne

Gość demii z chmur
No a jak :D Wszyscy kupują buty od 100 w górę i to 8-10 par min rocznie;)

Gość obłędna pindaa
Nie rozumiem co jest dziwnego w ilości 8-10 par rocznie ????????????? Na zimę 3 pary kozaków (i tak mało)na lato 5 par ,jesień 3-4.Już wychodzi 10 .Chyba każda sytuacja ,pogoda ,okazja wymaga odpowiedniego i dobrego obuwia.Też kupuję porządne ze skóry ,a to wydatek od 170 do 600 zł .

Gość czekajcie no
a kto kupuje te tanie buty hę ?Byłam dziś w biedronce i ani śladu po mokasynkach za 29 zł ;)

1 pare adidasow na rok ok 400 zl, czasami kupuke sportowe przed latem i w polowie lata drugie, ale to roznie, no i jakies na zime. Ostatnio kupilam za 1000 zl ze skory na obcasie, ale nie sa jakies super i zaluje..

Gość ok 1000-1200zł
nie wiem jak inni, ja lubię buty, mam ich sporo w swojej garderobie, poza tym nie wiem jak można kupować tylko kilka par najtańszych butów rocznie a potem paradować w schodzonych niemodnych trepach

Gość Ewa Drzazga
u nas na targu sa modne rzeczy,serio...moze zlej jakosci ,ale jeden sezon sie pochodzi...(nie u polakow,tylko u innej narodowosci ) nie powiem jakiej:) sandaly i espadryle na lato byly po 25...-tylko na jeden sezon,bo sie rozwalą.(ale po co kupowac dlugowieczne buty jak nie wiadomo co bedzie za rok)...sandały sa po 2 5zl ...botki wiazane na koturnie kupilam za -35..kozaczki to roznie od 40-90...ja akurat kupilam takie za 100 zł i chodze juz drugą zimę

Gość eeeeeeeejna123
Ja praktycznie gdzies z 15 par na rok bo koslawo chodze i mi sie scieraja. A wydaje na nie 100zl.

Gość abcdefghkobieta
no jak ja kupuję buty w granicach 100zł to raczej ich nie gromadzę, bo to jednosezonówki... a z tych 6-8 to w sumie co najmniej połowa to letnie :)

Gość decescfdsvcdsc
no faktycznie tutaj sami bogacze siedzą ja generalnie nie kupuję butów droższych niż za 200 zł, na zimę miałam jedne kozaki za 180 zł, niestety za rok będę musiała kupić nowe, nie jest to jednak wina kozaków, tylko moja - ja każde rozwalę jedne moje wymarzone czerwone szpilki kosztowały 220 zł a tak to kupuję buty tanie...