Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiap.

Kto bierze odpowiedzialność za okulary?

Polecane posty

Gość kassiap.

Mam pogięte okulary. Byłam w salonie by mi je naprostowali. Tam powiedzieli mi ze gwarancja na nie już wygasła i nie naprawią mi tego bo się... złamią. w innym salonie chcieli za nie 30 zł ale nikt nie chciał mi powiedzieć jak będzie wyglądać sprawa gdy one sie złamią. Czy oddając za okulary oni sa za nie odpowiedzialni? Zbyli mnie bo juz zamykali wieczorem.Dziś tam chce wrócić ale sie waham...

Gość s89
Żadna gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych, pogięłaś to płać :O

Gość Hillary_Clinton
a za ospermiona kieckę?

Gość kassiap.
ale ja chce zapłacić tylko chodzi mi o to ze jak wezmą sie za naprawę i one sie zniszczą czy będą odpowiedzialni za nie .Czy sa zmuszeni mi zrekompensować utratę okularów jeśli one pękną? w jednym nie chcieli ich przyjąć z obawy właśnie o to ze zniszczą a w drugim chętnie chcieli przyjąć....

Gość skontaktuj się z rzecznikiem
jeżeli oddasz je tam do naprawy, pewnie każą ci podpisać świstek, ze oni nie ponoszą odpowiedzialnosci za uszkodzenia jakie moga powstać przy naprawie

Gość kassiap.
A jeśli papierka nikt mi nie kazał podpisywać. Bo właśnie miałam wczoraj je już zostawić. Pan nawet wypisał mi kwitek do odbioru ale ich nie zostawiłam. One były drogie.Dla mnie 600 zł to duzo. Miały byc takie wytrzymałe...

Gość szklarz..albo odlew-
-nia

Gość mariolka o
"Kto bierze odpowiedzialność za okulary?" oczywiście państwo polskie i rząd

Gość skontaktuj się z rzecznikiem
no to tak jak już wcześniej komuś pisałam odnosnie reklamacji. skontaktuj sie z rzecznikiem praw konsumenta przy starostwie powiatowym w twoim mieście i zapytaj co on o tym sądzi:)