Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAgda:)0000

nie moge zgiac ani wyprostowac kolana z bólu

Polecane posty

od mniej wiecej pół roku mam taki problem że jak sie budze rano to strasznie boli mnie lewe kolano nie moge ani zgiąć ani wyprostować bo ból masakryczny ustepuje dopiero po mniej wiecej 30 minutach , dodam że problem ten mam tylko przy wstawaniu po spaniu , w dzień natomiast nie mam żadnych problemów . Miał tak ktoś ? Co to może być ?

hallo0 podnosze temat wie ktos co mi może dolegac? moze ktos miał podobbnie

Gość zocha _z_murku_lubie _nalewki
MAgda:)0000 a może pójdziesz do lekarza ? Niech Cię prześwietli ?

Gość kkkkkkkrrrrrr
MAgda:)0000 - zrób USG kolana koniecznie!!!może to być pęknięta łękotka!!!jak najszybciej idź z tym do lekarz...Pozdrawiam;)

no własnie w tym problem że nie moge pójsc do lekarza szukam pracy nie mam ubezpieczenia mysłałam że może jakas masc pomoże

Jakbys zarejestrowala sie w UP to na ortopede i tak bys czekala wieki.. lepiej idz i sie zbadaj prywatnie. Jednak zawsze lepiej sie zrejestrowac w UP bo nigdy nie wiadomo... lepiej miec ubezpieczenie, a jak z kolanem bedzie gorzej, upadniesz i cos sobie zlamiesz, to co wtedy?

Gość kkkkkkkrrrrrr
MAgda:)0000 - Arthron Compleks tak nazywa się lek lub maść to jest dla sportowców najlepsze co może być!!!!na stawy...bez recepty można to kupić;) Tylko musisz być pewna co jest z tym Twoim kolankiem...;)