Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

dziwny zapach z pochwy w okresie połogu.

Polecane posty

Gość czy to normalne?

witam. chciałabym wiedzieć czy to normalne, czy jest to znak że coś jest nie tak jak powinno. jestem 3 tygodnie po porodzie. krwawienie jeszcze do końca nie ustało. z pochwy strasznie brzydko "pachnie". taki trochę rybi zapach. to normalne?

Gość a mnie sie wydaje ze nie
Do końca jest to normalne ja na twoim miejscu skontaktowalabym.sie z lekarzem

Gość nienormalne i powinnaś
skontaktować się z lekarzem, ja zignorowałąm taki "zapach" po pierwszym porodzie i nabawiłam się zakażenia macicy...

Gość ajajajajajajaaj
czytałam że jak śmierdzi to do lekarza bo coś się dzieje złego ( oczywiście jeśli dbasz odpowiednio o higienę ale zakładam że to oczywiste...)

Gość Zapalenie pochwy...
Brałam na to dwa razy antybiotyki, ciężko to wyleczyć!!! A nieleczone prowadzi do bezpłodności...

Gość aaaaaaggggggaaaaaa
tez mialam nieprzyjemny zapach...do tego brazowy kolor na podpasce.po paru dniach okazalo sie ze po porodzie nie oczyscili mnie i zostaly 'odchody' tydzien spedzilam w szpitalu i dwa razy zabieg oczyszczajacy to wszystko bo za pierwszym niestety nie wyczyscili wszystkiego..

Gość infekcja bakteryjna
idź do lekarza.

Gość Marcianka0
koniecznie powinnaś iść do lekarza - w połogu trzeba kontrolować to, co się dzieje z macicą i drogami rodnymi kobiety. Warto też kupić sobie płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciaży i połogu, ja polecam Lacibios Femina Pregna - jest najlepszy, a zarazem delikatny.

Gość gość
Jeżli nawet po dokładnym umyciu czujesz brzydki zapach to koniecznie do lekarza! Wewnątrz nic nie powinno śmierdzieć. Może to prawidłowy zapach, ale sprawdzić trzeba.

Gość gość
tzw."rybi zapach"jest jednym z objawów infekcji bakteryjnej http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji/Bakteryjne_zakazenie_pochwy_BV ale w połogu jakikolwiek niepokojący zapach powinno się konsultować z lekarzem bo może to być też pierwszy sygnał do tego że macica nie jest dobrze wyczyszczona albo że coś się źle goi.Mój lekarz mówił mi o tym po porodzie.