Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikikiaaaaaaaaaaa

spuchniete gardło ledwo oddycham a biore antybiotyk miał ktos tak

Polecane posty

witam otóż w niedziele rozlozył mnie jakis wirus goraczka 39 silne bole miesniowe i bol gardła w wtorek poszlam do lekarza dostalam antybiotyk na 6 dni azitrolek , w niedziele biore ostatnia dawke ,goraczka ustapila,bóle mięsniowe i ostry ból gardla tez ,ale w piatek spuchło mi mocno gardło po prawej stronie ,nie boli jakos mocno ale nie moge swobodnie oddychac szczegolnie w nocy ,nie wiem co robic ,antybiotyk ten co dostałam z reguły jest na trzy dni ,a ja mam go brac 6 (silna dawka z tego co czytalam ) jutro koncze niby ogólnie jest lepiej tylko to gardlo nagle spuchło ,miał ktos tak???

up up nie miał ktos tak???

Gość nie mialam tak ale moze
zaprzestan brania, prawie 6 dni juz minelo.........

Gość no patologia do kwadratu
a jak z mowieniem? moze to zapalenie krtani? lepiej idz do lekarza na pogotowie lub dyzur weekendowy.

Gość nie mialam tak ale moze
tez jestem chora, spac nie moge przez goraczke i zatkany nos, kicham sto raz na godzine ;) nie bylam u lekarza jeszcze. pozdrawiam i zycze zdrowia...

nic mnie nie mrowi lekko boli i tyle , ama nie wiem bo tak bez bolu ostrego i goraczki to tak glupio na pogotowie jechac ,moze jutro , dzis zażyje kolejna dawke i sie zobaczy , poszytalam troche w inernecie i sie wystraszyłam ze to ropień okołomigdałkowy ale nie mam ostrego bolu jak tam pisza , mam nadzieje ze to nie to .

tez życze zdrowka :)

Gość ale mimo wszystko
antybiotyk weź do końca, nigdy nie nalezy przerywać kuracji antybiotykowej

wiem ten antybiotyk zazwyczaj sie bierze tylko trzy dni mi lekarka dała go na szesc dni wiec jestem zdziwiona ze tak jest myslalam ze bedzie ok a tu nagle to gardło:(

Gość co z tego ze nie masz
goraczki? zadne glupio jestes w trakcie kuracji i spuchlo ci gardlo walisz normalnie na pogotowie tam p[rzyjmuje lekarz rodzinny od takich przypadkow jest na co ty chcesz czekac dziewczyno??? az sie udusisz? idz na pogotowie!!!!!!!!

Gość a probiotyk wzięłaś
niektórzy wiejscy lekarze nie pamietają żeby przepisac probiotych przy kuracji antybiotykami i likwidują całą florę bakteryjna tez ta potrzebna i póxniej wdaja sie grzybice i rózne takie, jak antybiotyk to zawsze równocześnie probiotyk - kapsułka z dobra flora bakteryjną

Gość wez prysznic wypij kawe
dobrze radza ludzie:zamow taxi i do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!